Diskuze
Newyorská pochoutka dobývá Prahu. Co je pastrami a kam na něj zajít?
Říká se, že recept pochází z New Yorku, původní recept na pastrami ale do Ameriky dovezli židovští přistěhovalci z východní Evropy. Tento košer způsob úpravy hovězího masa byl oblíbený už v 19. století.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
VP
V. Getz
17. 8. 2016 12:54
Tak ta příprava vypadá velice zajímavě a pokud to někde objevím zarozumnou cenu,vyzkouším.
0
0
možnosti
CJ
C. J
17. 8. 2016 8:14
Moc děkuji za dovětek, kde so dát pastrami v praze..a co zbytek republiky?tento pragocentrizmus je nechutný.samozřejmě nemám nic proti pražákům, ale proti autorovi článku.holt...lidovky
0
0
možnosti
JT
AR
17. 8. 2016 8:02
Měl jsem možnost za mlada jíst hovězí smažené řízky a ještě jednu hovězí specialitu, název už neznám, oboje to bylo dobré. Matka za svobodna dva roky před válkou sloužila v Hranicích u rabína.
0
0
možnosti
JB
17. 8. 2016 13:32
Nejspíše Hovězí 'židovský' řízek. Ideálně z roštěnce, před obalením potřený česnekem (může být i trocha římského kmínu), smažený pomalu na pánvi...
Dobrota veliká... souhlas
0
0
možnosti