Diskuze
Z kapra lze připravit jakékoliv jídlo, jen ho ochutit, říká kuchař
Rybí tlačenku, klobásy, škvarky, paštiky, saláty i polévku dnes ochutnávali návštěvníci expozice Živá voda v Modré na Uherskohradišťsku. Rybí speciality připravil Michal Zelenka z Mladé Vožice u Tábora, který propaguje jídla ze sladkovodních ryb, zejména kapra. Z něj se dá podle Zelenky udělat cokoliv, jde jen o to ho správně ochutit, řekl Zelenka.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
2. 11. 2016 8:34
"Z kapra lze připravit jakékoliv
jídlo, jen ho ochutit, říká kuchař!
A jak ho mám ochutit, aby z něj byly švestkové knedlíky?
0
0
možnosti