Doporučujeme 8. července 2013 7:00

Jak správně marinovat? Poradí Roman Paulus

Lososovitým rybám to bude slušet i mírně dosladka. Kromě soli a cukru však můžete do marinády přidat i trochu bílého rumu. Jako příloha se hodí salát tabouleh z velkolisté petržele a bulguru.  | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Správná marináda povýší dobrou výchozí surovinu na ještě lepší. Jídlo zjemní, dochutí a zkrátí dobu jeho tepelné úpravy. Co by v ní rozhodně nemělo...

11. února 2013 12:00

Jak připravit ruskou pochoutku z pohanky? Radí Roman Paulus

 Ruské bliny nemusí doprovázet jen obligátní kaviár a smetana, dobře ladí třeba s kouskem uzeného lososa a kopru  | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Bliny, lívanečky z pohankové mouky původem z Ruska, jsou v chuti stejně zemité jako jejich vlast. Tradičně je doprovází kaviár a zakysaná smetana (a...



Najdete na Lidovky.cz