Koncept ideálního talíře: čím nahradit maso, pokud se rozhodnete stravovat vegetariánsky nebo vegansky?
Je veganství zdravé? Jednoznačná odpověď neexistuje, dětem ale může uškodit, říká výživový lékař Petr Tláskal
Pečeně na sváteční stůl. Šťavnaté jehněčí s velikonoční nádivkou podávejte na nahřátých talířích
Když se svíčková dobře udělá, ani si nevšimnete, že v ní není maso, říká vegetariánská šéfkuchařka Miluše Makó
Hecnout se a začít jíst jinak. Čím se nastartovat před tréninkem a kdy si dát banán, poradí expertka
Železo a zinek se nemají rády. Při doplňování minerálů pozor na to, jak spolupracují s ostatními, varuje odborník
Argentina v liberálním šoku. Prezident Javier Milei se pokouší zvrátit běh dějin a zdá se, že se mu to zatím daří
Kapustové rolky plněné pečeným pleckem si zamilují i ti, kdo nad zelenými listy dosud ohrnovali nos
Tip na Štědrý večer od šéfkuchaře Kaliny: Rybí polévku dělám podle receptu své babičky, ale hlavu do ní nedávám
Šťastné a veganské: Co takhle protentokrát trochu odlehčit štědrovečernímu stolu? Nechte se inspirovat
Tahle lahůdka není pro chudý. Svatomartinskou husu berte radši mraženou a pečte celou noc, radí odborník
Ze supermarketu nepotřebujete skoro nic. Zdravé jídlo není věda, říká „biokuchařka“ Zemanová
předchozí | 1 2 3 4 5 6 7 ... | další |