Jan Punčochář
Tip na Štědrý večer podle šéfkuchaře Punčocháře: řízky jedině z vykostěného kapra a salát s domácí majonézou
Úsporné vaření. Jak potraviny skladovat, proč používat pokličku a jak využít zbytkové teplo?
Ovocné koláče jsou rychlé, snadné a zužitkujete díky nim všechnu úrodu. Tady jsou recepty na nejlepší
Fermentování potravin je zázrak pro naše zdraví a zvládne to i začátečník. Víte, jak na něj?
Na gril patří pořádný kus masa a nemusí to být hned svíčková. Jaké maso se hodí na gril a proč?
„Lidi se diví, že zdražujeme jen o deset korun.“ Samosběr jahod táhne, kolik se na něm dá ušetřit?
Nahořklé křupnutí. K čekance se musíte projíst, zkuste to se salátem podle receptu Jana Punčocháře
předchozí | 1 2 3 4 5 6 7 ... | další |