schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
Jan Punčochář
Zahřeje ve všední den i ve svátek. Festovní hovězí vývar podle Jana Punčocháře
Recept
Křupavá rybí tradice. Jak na kapří hranolky, poradí Jan Punčochář
Recept
Tip na Štědrý večer podle šéfkuchaře Punčocháře: řízky jedině z vykostěného kapra a salát s domácí majonézou
Premium
Úsporné vaření. Jak potraviny skladovat, proč používat pokličku a jak využít zbytkové teplo?
Premium
Doporučujeme
Top 10 receptů porotce MasterChefa Jana Punčocháře. Skvělá gulášovka, dokonalé koleno i pečeně po cikánsku
Recept
Vystačíte s málem, stačí základní potraviny. Přinášíme úsporný jídelníček na týden
Premium
Seriál
Sladká vídeňská tečka. Připravte si sachr podle porotce MasterChefa Jana Punčocháře
Recept
Pomalé telecí s gratinovaným celerem a liškami podle šéfkuchaře Jana Punčocháře
Recept
Letní obláčky z ricotty. Jak na tvarohové noky, poradí Jan Punčochář
Recept
Vhodné k dušení, ale lépe uděláte, když maso upečete. Jak na perličku podle Jana Punčocháře?
Recept
Neobyčejná bábovka s vaječným krémem. Jak na lahodný zákusek podle Jana Punčocháře
Recept
Ovocné koláče jsou rychlé, snadné a zužitkujete díky nim všechnu úrodu. Tady jsou recepty na nejlepší
Premium
Recept
Stylový nákyp. Jak na suflé s bílou čokoládou a rebarborou, poradí Jan Punčochář
Recept
Fermentování potravin je zázrak pro naše zdraví a zvládne to i začátečník. Víte, jak na něj?
Premium
Doporučujeme
Šunka v petrželi a voňavý sulc. Jak na tuhle dobrotu, poradí šéfkuchař Jan Punčochář
Na gril patří pořádný kus masa a nemusí to být hned svíčková. Jaké maso se hodí na gril a proč?
Premium
Doporučujeme
Risotto nazeleno. Jan Punčochář radí, jak si ho připravit z krup a medvědího česneku
Letní led. Jak si připravit lahodnou vanilkovou zmrzlinu, poradí Jan Punčochář
Recept
Obalený králík. Jak na křupavé řízečky s kaší, poradí Jan Punčochář
Recept
„Lidi se diví, že zdražujeme jen o deset korun.“ Samosběr jahod táhne, kolik se na něm dá ušetřit?
Premium
Doporučujeme
Tatarák bez masa. Pochutnejte si na řepě s estragonovým olejem, radí Jan Punčochář
Recept
Křehký chřest. Šéfkuchař Jan Punčochář radí, jak si na něm nejvíce pochutnáte
Recept
Krokety a květová špička. Trochu piplačka, ale tohle jídlo za to stojí, říká Jan Punčochář
Recept
Nahořklé křupnutí. K čekance se musíte projíst, zkuste to se salátem podle receptu Jana Punčocháře
Recept
Sůl, tuk a čas. Jak na francouzskou masovou pomazánku, poradí Jan Punčochář
Recept
Švýcarské halušky. Jak na špecle s houbami a sýrem, poradí šéfkuchař Jan Punčochář
Recept
Za syrova, do tenka. Připravte si marinované carpaccio podle Jana Punčocháře
Sváteční jehněčí na velikonočním stole nesmí chybět. Zkuste recept Jana Punčocháře
Premium
Recept
Tisíc voňavých plátků. Připravte si francouzský zákusek podle Jana Punčocháře
Candát a rizoto z krup. Jak na jednoduchý oběd, poradí Jan Punčochář
Premium
Recept
Listový štrúdl s jablky. Jak na vláčnou pochoutku, poradí Jan Punčochář
Recept
Hovězí hrudí do ruky. Udělejte si pastrami podle Jana Punčocháře
Recept
Terina a topinambur. Jak uchovávat paštiku a proč ji zalít sádlem, poradí Jan Punčochář
Recept
Kabátek pro panenku. Jak na vepřové v česnekové krustě, poradí Jan Punčochář
Recept
Nejoblíbenější pochoutky české studené kuchyně. Jak na dobře naloženého sledě, poradí Jan Punčochář
Lehce, po asijsku. Čerstvé krevety s červenou čočkou, podle Jana Punčocháře
Doporučujeme
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu