Kříž v těstě není jen symbolem Kristova utrpení, má i ryze praktický účel. Jak na dokonalý mazanec?
Kapustové rolky plněné pečeným pleckem si zamilují i ti, kdo nad zelenými listy dosud ohrnovali nos
Chorvatská kuchyně nabízí plody moře, sušenou šunku i řadu dalších specialit. Každý region nabízí něco svého
Ředkvičkové listy nevyhazujte. Jak z nich udělat vynikající pesto, poradí šéfkuchař Pavel Drdel
Ochutnejte kvašenou březovou mízu. Proč by vás měla zajímat a jak ji fermentovat, poradí šéfkuchař
Půst s náhražkou masa? Propagace rostlinných imitací jde zcela proti doporučením zdravé výživy, říká dietoložka
Tip na Štědrý večer podle šéfkuchaře Punčocháře: řízky jedině z vykostěného kapra a salát s domácí majonézou
Na gril patří pořádný kus masa a nemusí to být hned svíčková. Jaké maso se hodí na gril a proč?
Malým dejte slabý čaj, velkým nealko pivo. Co mají jíst pacienti nejen s neštovicemi, radí odbornice
Obliba vaječného likéru stoupá. Odkud se vzal tekutý dezert pro dospělé a jak ho ‚vymazlit‘ k dokonalosti?
předchozí | 1 2 3 | další |