Pátek 2. června 2023, svátek má Jarmil
schránka
Vyzkoušet Premium
Prodloužit Premium
Aktivovat Premium
Premium
Nemáte předplatné
Obnovit Premium
Přihlásit
Můj účet
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
slanina
K snídani i večeři. Zkuste jednoduchý recept na cibulový koláč
Recept
Aromatické čirůvky. Přidejte je do znojemské omáčky
Recept
Vhodné pro začátečníky, protože mezi nimi není žádný jedovatý druh. Jak chutně zpracovat pýchavky?
Recept
Nebojte se kovářů. Poradíme vám, jak z nich udělat skvělý houbový guláš
Recept
Při výrobě používají český kmín nebo uzenou slaninu. Gin z neobvyklých surovin pálí v pražských Holešovicích
Kabátek pro panenku. Jak na vepřové v česnekové krustě, poradí Jan Punčochář
Recept
Srdce a žaludky. Jak na tmavé kachní ragú, poradí Jan Punčochář
Božíhodová kachna. Jak na sváteční kachní stehna pečená ve vlastním tuku, poradí Jan Punčochář
Premium
Doporučujeme
Tip na Štědrý večer podle šéfkuchaře Křížka: Po kaprovi se u nás podává králík na černo s noky
Premium
Recept
Koleno knedlo zelo. Jak si ho připravit doma, aby bylo měkké a šťavnaté poradí Jan Punčochář
Premium
Teplý salát s vejci a slaninou. Jak na něj, poradí foodblogerka
Recept
Krémový bílý chřest. Jak na polévku z něj poradí Jan Punčochář
Recept
Tradičně, po cikánsku. Základem je dobře orestovaná cibule, radí Punčochář
Premium
Doporučujeme
Spanilá jízda. Kluci z Eggo Food Trucku povýšili vejce na delikatesu
Rozhovor
Popusťte uzdu fantazii a připravte si smaženou zeleninovou ‚rýži’ s vejci a slaninou
Recept
Toust s avokádem, vajíčkem a slaninou podle Karolíny Kamberské
Recept
Jak chutná Řím? Absolutní klasikou jsou all’amatriciana
Slavnostní nedělní oběd? Sekaná zabalená ve slanině
Recept
Americký magazín o jídle najal kritika pouze na slaninu
Párečky jsou jako sluneční paprsky, uklidnil ministr Němce po přidání uzenin mezi karcinogeny
Jako tabák či azbest. Šunka, slanina nebo párky můžou způsobit rakovinu
Jak vydělat na blbosti? Dokázal to i výrobce mýdla s vůní slaniny
Obrazem
Slavné filmové recepty: burgundské hovězí ragú podle Julie Child
Recept
Párky a slanina mohou zkrátit život
Dušením vykouzlíte chuť i z 'horšího' masa
Chlouba Ukrajiny: slanina. Mají z ní i sochy
Vepřové boky zmizely z burzy v Chicagu
Černý doping přišel z Kalifornie
Černý doping přišel z Kalifornie
4 další rady jak sendvič obměnit
Témata:
burza
,
Cibule
,
Citroën
,
doping
,
hlávkové zelí
,
hořčice
,
Hovězí maso
,
Jan Punčochář
,
Kickstarter
,
Kickstarter
,
knihovna
,
koření
,
Maso
,
nápoj
,
perník
,
Plodnice
,
Roman Paulus
,
Světová zdravotnická organizace
,
těstoviny
,
Zmrzlina
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
Newslettery
RSS
Facebook
Twitter
Instagram
Lidovky.cz
© 2023 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA,, a., s., zakázáno. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a.s. je členem koncernu AGROFERT.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Inzerce v LN
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu
Přihlášení