Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Esprit
Premium
ragú
Nepřepečený vepř. Jak připravit měkké, růžové a krásně šťavnaté kotlety, poradí šéfkuchař Pavel Drdel
Recept
Srdce a žaludky. Jak na tmavé kachní ragú, poradí Jan Punčochář
Pozdně letní jehněčí s bramborovou kaší a dušenou zeleninou. Recept Jana Punčocháře
Premium
Portobello by měli ochutnat i zatvrzelí houboví nejedlíci. Jak na ragú Jana Punčocháře?
Premium
Tradičně, po cikánsku. Základem je dobře orestovaná cibule, radí Punčochář
Premium
Doporučujeme
Jak na boloňské lasagne? Poradí známá novinářka a foodblogerka
Recept
Učte se od mistra. Penne s hovězím ragú jako ideální večeře
Recept
Jak na rybí ragú? Základem je dodržet správné pořadí ingrediencí, radí novinářka a foodblogerka
Kadeřávek patří k těstovinám. Tagliatelle s pikantním vepřovým ragú a parmazánem
Co s kuřecími srdíčky? Zkuste recepty šéfkuchařů
Velmi jedlý bodlák. Zkuste ragú z artyčoků, radí Roman Paulus
Doporučujeme
Nabídka dne: ragú z jezevce poraženého autem
Houby a noky. Jak na hříbkové ragú? Poradí Roman Paulus
Dušená líčka. Pochoutka, která se dá krájet lžící, radí Roman Paulus
Doporučujeme
Jak zpracovat vnitřnosti? Tipy přináší Roman Paulus
Vděčné švestky: ragú či zmrzlina se slivovicí
Doporučujeme
Češi jsou milovníci hub. Jíme ragú, ale i puding
Témata:
Alcron (restaurace)
,
celer
,
Cibule
,
Cornwall
,
cukr
,
Česko
,
česnek
,
Dagmar Heřtová
,
Jan Punčochář
,
Jan Punčochář
,
Jindřich VIII.
,
Jindřich VIII. Tudor
,
koření
,
Luhačovice
,
Máslo
,
maso
,
MasterChef
,
pečárka
,
Recepty
,
zima
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
Newslettery
RSS
Facebook
Twitter
Instagram
Lidovky.cz
© 2024 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA, a. s. zakázáno. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Inzerce v LN
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu
Přihlášení