Čtvrtek 1. června 2023, svátek má Laura
schránka
Vyzkoušet Premium
Prodloužit Premium
Aktivovat Premium
Premium
Nemáte předplatné
Obnovit Premium
Přihlásit
Můj účet
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Dagmar Heřtová
Témata
Češi v cizině
Východočeské slíváky anebo také slíváci. České kynuté buchty se švestkami
Pavarotti ze Svatého Mořice, kouření v baru a EET po Švýcarsku
Objevování nových chutí aneb Když vám ve Veroně naservírují koně
Švestkové koláče patří k tomu nejlepšímu z české kuchyně. Vyzkoušejte je se skořicí
Studená i teplá. Polévka z pečených paprik a sladkých brambor s jogurtem a pistáciemi
Třešně, pistácie a růžový sirup v křehkém koláči s chladivým jogurtovým krémem
Batáty jsou nejzdravější zelenina světa. Zapečte je s pikantní chilli omáčkou a sýrem feta
Meruňkové knedlíky ve skořicové strouhance jsou adeptem na hit sezóny
Upečte si legendární třešňový koláč ze seriálu Twin Peaks. Nejlépe chutná s kávou černou jako půlnoc
Neotřele chutná kombinace. Červená řepa zapečená s kokosovým mlékem a pistáciemi
Červený rybíz v koláči se sněhovou náplní s mandlemi a skořicí
Chilli džem? Vynikající v salátu s cuketou, cizrnou, bulgurem a paprikami
Grilované kuřecí maso s marinádou z nakládaných citrónů a tymiánu
Hříšně dobrý. Čokoládový nepečený dort s jahodami
Řecké vábení. Cherry rajčata s kozím sýrem, tymiánem a medem
Bezinková nevěsta. Dort s bezinkami boří královské tradice
Salát s uzenou makrelou a jogurtovou zálivkou s koprem. Osvěží a zasytí
Rebarbora a jahody. Dokonalá barevná a chuťová kombinace v rychlém koláči
Rozpalte gril. Steak na uhlí s mrkvičkami, omáčkou chimichurri a bylinkami
Citronové špagety s pěti druhy bylinek. Bylinková sezóna právě začala
Kari není nikdy dost. Zvláště s lilkem, koriandrem a thajskou bazalkou
Římské chutě. Ricottový koláč s kousky čokolády je jednoduché potěšení
Recept
Jak chutná Řím? Absolutní klasikou jsou all’amatriciana
Jarní start. Rustikální koláč s medvědím česnekem
Rýžový nákyp s meruňkami. Stálice, která nezklame
Kadeřávek patří k těstovinám. Tagliatelle s pikantním vepřovým ragú a parmazánem
Den palačinek bez výčitek. Čokoládové anebo s banánem a karamelovou polevou?
Recept
Nevíte, co s jablky? Dejte je do makového koláče, krásně ho zvláční
Recept
Zkuste hummus se zapečenou červenou řepou se sýrem feta a čerstvou mátou
Dokonalý lék na šedé a mrazivé dny? Uvařte si segedínský guláš
Skvostný kuřecí vývar se zázvorem asijského střihu. Tajemství je v surovinách i postupu
Zahřejte se vegetariánským chilli. S fazolemi, cizrnou a dýní
Recept
Kimči. Korejská národní vášeň i zdravá pikantní pochoutka
Karmínová barva a silný vývar. Připravte si ukrajinský boršč
Vařit v lodičkách? Všechno se dá dělat se stylem a elegancí, říká foodblogerka
Rozhovor
Kuchařku jako dárek pod stromeček? Vybrali jsme 10 nejlepších
předchozí
1
2
3
další
Témata:
balkon
,
Bulgur
,
cuketa
,
David Lynch
,
džem
,
Francie
,
grilování
,
jablko
,
Knedlík
,
Mandle
,
máslo
,
miska
,
Parmezán
,
polévka
,
Polsko
,
Rakousko
,
špagety
,
Tatarský biftek
,
Velká Británie
,
zelenina
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
Newslettery
RSS
Facebook
Twitter
Instagram
Lidovky.cz
© 2023 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA,, a., s., zakázáno. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a.s. je členem koncernu AGROFERT.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Inzerce v LN
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu
Přihlášení