Úterý 30. května 2023, svátek má Ferdinand
schránka
Vyzkoušet Premium
Prodloužit Premium
Aktivovat Premium
Premium
Nemáte předplatné
Obnovit Premium
Přihlásit
Můj účet
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Slivoň švestka
Slivovice je letos nejistá. Sucho a škůdci likvidují úrodu švestek
Sněhuláčí nos, ozdoba klobouků i afrodiziakum. Jak to bylo s mrkví?
Modrý poklad české kuchyně. Švestková povidla ve středověku nahrazovala cukr, dlouhou historii má i slivovice
Premium
Doporučujeme
Zdravá svačina do školy? Makový závin se švestkami je plný hořčíku a vápníku
Seriál
3 recepty na vánočku od českých šéfkuchařů
Povidla jsou národní poklad: pozor ale na ta šizená. Jak se správně vaří?
Premium
První československý prezident miloval střídmost. Jak na Masarykovy knedlíky?
Východočeské slíváky anebo také slíváci. České kynuté buchty se švestkami
Knedlíky i povidla. Přinášíme pět receptů se švestkami
Seriál
Švestkové koláče patří k tomu nejlepšímu z české kuchyně. Vyzkoušejte je se skořicí
Lidé bojují s vedrem nakládanými švestkami, vestami s ledem nebo psím masem
Češi slivovici milují. Až polovina vypěstovaných švestek skončí v palírnách
Švestky a lískové ořechy. Překvapivé souznění v rustikálním koláči
Poslední doteky léta. Švestkový a fíkový džem
Švestky a mák - unikátní české souznění. Lehké makové řezy se švestkami
Mák a švestky. Vyzkoušejte makovec podle Romana Pauluse
Doporučujeme
LN: Vědec šlechtí zázračnou švestku, došly mu peníze
Dnes v LN
Nevíte, co se švestkami? Zkuste tradiční česká povidla
Zapomeňte na rybíz. Zkuste bublaninu se švestkami, radí Paulus
Doporučujeme
Film Kuře na švestkách: smutná pohádka o ztracené lásce
Recenze
Výbor chce vydat Parkanovou. Kalousek: Kauza nepřežije švestky
Speciál
Europoslanec chce souboj v pojídání švestek
Vděčné švestky: ragú či zmrzlina se slivovicí
Doporučujeme
5 nej věcí, které můžete udělat se švestkami
Palič vymyslel nejlepší zelený projekt: vytápí dům peckami ze švestek
Ovoce bude málo, zdraží
Pálenice si zřizují již i obce
Opilé švestky
Výroba pálenky: čeká se velmi dobrý rok
Témata:
Byznys | 06.10.2008
,
Česká tisková kancelář
,
Čokoláda
,
Film
,
hudba
,
Írán
,
KDU-ČSL
,
kuchyně
,
Miroslav Kalousek
,
Miroslav Kalousek
,
ODS
,
Pecka
,
Poslanecká sněmovna ČR
,
Povidla
,
Sněhulák
,
Tokio
,
Velká Británie
,
Východočeský kraj
,
země
,
Zmrzlina
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
Newslettery
RSS
Facebook
Twitter
Instagram
Lidovky.cz
© 2023 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA,, a., s., zakázáno. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a.s. je členem koncernu AGROFERT.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Inzerce v LN
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu
Přihlášení