Čtvrtek 9. května 2024, svátek má Ctibor
schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Esprit
Premium
celer
Vzkříšený katův šleh. Milované i proklínané jídlo v podání šéfkuchaře Drdela stojí za to
Recept
Vařte levněji z běžných surovin. Zkuste carpaccio z celeru podle šéfkuchaře
Recept
Brazírovaná hovězí líčka a pyré z batátů podle foodblogerky
Recept
Kuře, rýže a žampiony. Zahřejte se vydatnou polévkou
Recept
Pomalé telecí s gratinovaným celerem a liškami podle šéfkuchaře Jana Punčocháře
Recept
Nahořklé křupnutí. K čekance se musíte projíst, zkuste to se salátem podle receptu Jana Punčocháře
Recept
Je třeba se postit? Jarní očista má i moderní podoby, přinášíme několik tipů a receptů
Premium
Doporučujeme
Hovězí hrudí do ruky. Udělejte si pastrami podle Jana Punčocháře
Recept
Tip na Štědrý večer podle šéfkuchaře Křížka: Po kaprovi se u nás podává králík na černo s noky
Premium
Recept
Tip šéfkuchaře Vávry, který zlepší chuť bramborového salátu. Přilijte panák láku
Premium
Ne jen pro letní dny. Připravte si podzimní pečený salát se zeleninou a sýrem podle Jana Punčocháře
Recept
Celer nemusí být nudná zelenina, která se hodí pouze do polévky. Vyzkoušejte z něj třeba salát
Recept
Avokádová, celerová či ředkvičková. Jak na jarní lehké pomazánky?
Recept
Zdravá a dietní večeře. Celerové karbanátky s krůtím masem a jogurtovým dipem
Recept
Zuppa toscana. Připravte si toskánskou lahůdku plnou zeleniny
Bylinková abeceda. Celer miřík jako afrodiziakum a účinný pomocník při čištění krve
Doporučujeme
Jak na boloňské lasagne? Poradí známá novinářka a foodblogerka
Recept
VIDEORECEPT: Česká klasika jinak. Jak na restované hřiby s libečkovým podmáslím?
Tak trochu jiná vánoční polévka. Zkuste smetanovou s řasami
Svatomartinská husa podle šéfkuchaře? Přidejte datle a celerové pyré
Recept
Zahřejte se. Připravte si celerovou polévku podle šéfkuchaře
Příliš drahý celer. Ceny tradiční české zeleniny vzrostly o víc než 100 procent
Původní zpráva
Jako od maminky. Ochutnejte to nejlepší z farmářských jídel
Jak připravit celerové velouté? Poradí Roman Paulus
Celer je opomíjený, přitom skvělý. Zkuste 5 nej receptů
Doporučujeme
Recepty nejlepších restaurací: pečené kuře ze Štěpánovska
Seriál
Vyzkoušejte salát s řapíkatým celerem
Témata:
Benátky
,
Benelux
,
Billa
,
citron
,
Evropská unie
,
iPhone
,
Karbanátek
,
kopr
,
mléko
,
Noky
,
Petr Havel
,
Plíseň
,
podle Grusovky
,
pokrm
,
polévka
,
pyré
,
Rakousko
,
rodina
,
steak
,
Uruguay
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
Newslettery
RSS
Facebook
Twitter
Instagram
Lidovky.cz
© 2024 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA, a. s. zakázáno. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Inzerce v LN
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu
Přihlášení