Středa 30. listopadu 2022, svátek má Ondřej
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Lidovky.cz

Jídlo

Tip šéfkuchaře Vávry, který zlepší chuť bramborového salátu. Přilijte panák láku


Hynek Vávra | foto: Hliněná bašta

Premium
Chtěli byste na Štědrý den večeřet jako šéfkuchaři? Není nic jednoduššího, než se začíst do receptů těch nejlepších. „Večer máme k večeři klasiku - rybí polévku z kapra s krutonky a k tomu na výběr smažené řízky a obalovanou tresku. Treska samozřejmě čerstvá obecná světlá. Filet bývá vysoký aspoň čtyři centimetry. Podle mého názoru jedna z nejchutnějších ryb,“ říká šéfkuchař Hynek Vávra z Hliněné bašty.

Celý článek jen pro členy

Chcete číst prémiové texty bez omezení?

Vyzkoušet tři měsíce zdarma

„Náš Štědrý den si užíváme už desetiletí podle tradice našich rodičů, jak si to pamatuju už z dětství. Sejdeme se okolo jedenácté hodiny v restauraci na Starém městě se všemi příbuznými včetně bratranců, jejich dětí i vnoučat. Dříve to organizovali naši rodiče, nyní je to na nás,“ popisuje sváteční den šéfkuchař. 

Tento text je součástí prémiového obsahu pro předplatitele

Dočtěte článek až do konce

Jako člen navíc:

  • Máte k dispozici více jak 30 000 prémiových textů na Lidovky.cz, iDNES.cz a Expres.cz
  • Získáte přístup ke všem našim novinám a časopisům online a zdarma
  • Přednostně pořídíte vstupenky na koncerty v síti Ticketportal a mnohem více
Máte už aktivní předplatné? Přihlásit se

Ať se dětem lépe dýchá. Proč vyrazit do Dětské léčebny Cvikov
Ať se dětem lépe dýchá. Proč vyrazit do Dětské léčebny Cvikov

Respirační onemocnění postihne čas od času každé dítě. Někdy ale může i banální onemocnění vést k nepříjemným chronickým stavům. Blíží se podzim a...

Právě čtete

      Mohlo by vás zajímat