Pondělí 16. května 2022, svátek má Přemysl
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Lidovky.cz

Nahořklé křupnutí. K čekance se musíte projíst, zkuste to se salátem podle receptu Jana Punčocháře

Recept
Dresinkem nešetřete. Kromě namarinování jednotlivých listů jím salát na závěr... | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Čekankový salát není pro každého. Kousky bílých, žlutých, případně nachově červených pevně...

Chuti chřestu se klonili už Egypťané. Jak v kuchyni naložit s královskou zeleninou?

Premium Doporučujeme
Chřest | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Pěstování českého chřestu nesvědčila pandemie a kvůli válce na Ukrajině je zase nedostatek...

Na velikonoční tabuli u nás doma nemůže chybět králičí fašírka, říká šéfkuchař Veltruský

Pavel Veltruský | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Velikonoce jsou obdobím vítání jara, lidových tradic a také tradičních velikonočních pokrmů....

Tisíc voňavých plátků. Připravte si francouzský zákusek podle Jana Punčocháře

Pokud byste listové těsto kupovali, sáhněte po tom, které obsahuje máslo a není... | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Křehký zákusek s francouzskými kořeny bývá některými cukráři ztotožňován s takzvanými řezy...

Barevné lampiony a papírové květy. Chtěl jsem kus Vietnamu přenést do Prahy, říká oceňovaný šéfkuchař

Rozhovor
Christian Duy Chu | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Christian Duy Chu se vařit naučil vařit sám, původně chtěl být právníkem či lékařem, ale zvítězila...

Je třeba se postit? Jarní očista má i moderní podoby, přinášíme několik tipů a receptů

Premium Doporučujeme
K předvelikonočnímu postnímu období, během něhož lidé po čtyřicet dní žili... | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

K předvelikonočnímu postnímu období, během něhož lidé po čtyřicet dní žili střídmě a připravovali...

Hovězí hrudí do ruky. Udělejte si pastrami podle Jana Punčocháře

Recept
Čím víc masa, tím lépe. Plátky hovězího v sendviči ani na talíři nešetřete. | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Jsou jídla nenáročná na čas i vybavení – a mezi ta pastrami nepatří. Tenoučké plátky uzeného a pak...

Nejoblíbenější pochoutky české studené kuchyně. Jak na dobře naloženého sledě, poradí Jan Punčochář

Trojí marinování. Ryby, zelí a cibule vyžadují každý trochu jinou marinádu | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Spolu s utopenci a nakládaným hermelínem patří marinované řezy ze sleďů, chcete-li zavináče, k...