Vláčná šlehaná bábovka. Jak na vynikající moučník, poradí cukrářka
Recept
Jedna forma, ale mnoho chutí. Bábovku, klasický moučník našich babiček, lze připravit na mnoho...
Hutný silný ramen, poctivý burger, skvělé ostravské hranolky. Manifesto míří do Berlína
Doporučujeme
Manifesto market expanduje k sousedům. Ve druhé polovině roku otevře blízko berlínského...
Ředkvičkové listy nevyhazujte. Jak z nich udělat vynikající pesto, poradí šéfkuchař Pavel Drdel
Doporučujeme
Nový talent na pražské gastro scéně. Ondřej Dufek začínal mytím nádobí, dnes je šéfkuchařem bistra Šodó

Ochutnejte kvašenou březovou mízu. Proč by vás měla zajímat a jak ji fermentovat, poradí šéfkuchař
Doporučujeme
Míza, která proudí ze stromů během několika týdnů časného jara jako voda, je prý jedním z...
Chuť dětství za dvě stovky. „Socialistické“ buchtičky se šodó se stávají hitem vyhlášených podniků
Premium
Jarní zázrak. Jak na fantastický rebarborový koláč, poradí cukrářka

Na záhoncích už vyrazila rebarbora, a protože by se měly konzumovat jen mladé řapíky, které...
Růžové ruské vejce. Úprava, která přijde po Velikonocích vhod a která nemá s východní mocností nic společného
Premium
Místo jehněčího křehký králík. Jak na velikonoční delikatesu vonící bylinkami, poradí šéfkuchař Pavel Drdel
Doporučujeme
K jaru a jeho nejdůležitějším svátkům neodmyslitelně patří pečínka z mladého masa. Tradičně se...
Když minuty rozhodují: vajíčka máme rádi všichni, vaříme je ale většinou špatně. Jak se zlepšit?
Doporučujeme
Velikonoce, svátek svátků. Proč jsou důležitější než Vánoce a kterým zemím je lepší se při slavení vyhnout?
Premium Doporučujeme
Co uvařit na Zelený čtvrtek? Zkuste cuketovou polévku s rukolou a ředkvičkami
Recept
Osvěžující cuketový krém podávejte teplý nebo studený, příjemnou pikantnost mu dodají rukola,...
Rozbouraná škvarkovka. Chuť zůstává, recept ale šéfkuchař Pavel Drdel vytvořil úplně nový
Recept
Škvarky, pečivo, hořčice, kyselé okurky a vejce jinak – ne ve formě oblíbené pomazánky, ale coby...
Kuba bez česneku. Ten se během masopustu neztratí, říká šéfkuchař Drdel
Recept
Houbový kuba je leckde jedním z hlavních jídel štědrovečerní večeře (případně oběda). Tohle skvělé...
další články |