Neděle 4. června 2023, svátek má Dalibor
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Lidovky.cz

Vláčná šlehaná bábovka. Jak na vynikající moučník, poradí cukrářka

Recept
Vláčná šlehaná bábovka | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Jedna forma, ale mnoho chutí. Bábovku, klasický moučník našich babiček, lze připravit na mnoho...

Hutný silný ramen, poctivý burger, skvělé ostravské hranolky. Manifesto míří do Berlína

Doporučujeme
Manifesto otevře v Německu dvoupatrový prostor na ploše 4 tisíce metrů... | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Manifesto market expanduje k sousedům. Ve druhé polovině roku otevře blízko berlínského...

Ochutnejte kvašenou březovou mízu. Proč by vás měla zajímat a jak ji fermentovat, poradí šéfkuchař

Doporučujeme
Březová šťáva | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Míza, která proudí ze stromů během několika týdnů časného jara jako voda, je prý jedním z...

Jarní zázrak. Jak na fantastický rebarborový koláč, poradí cukrářka

Rebarborový koláč | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Na záhoncích už vyrazila rebarbora, a protože by se měly konzumovat jen mladé řapíky, které...

Místo jehněčího křehký králík. Jak na velikonoční delikatesu vonící bylinkami, poradí šéfkuchař Pavel Drdel

Doporučujeme
Šťavnatá pečínka voní po bylinkách a hotová je raz dva. Jarní zelenina v jemné... | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

K jaru a jeho nejdůležitějším svátkům neodmyslitelně patří pečínka z mladého masa. Tradičně se...

Co uvařit na Zelený čtvrtek? Zkuste cuketovou polévku s rukolou a ředkvičkami

Recept
Cuketová polévka s rukolou a ředkvičkami | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Osvěžující cuketový krém podávejte teplý nebo studený, příjemnou pikantnost mu dodají rukola,...

Rozbouraná škvarkovka. Chuť zůstává, recept ale šéfkuchař Pavel Drdel vytvořil úplně nový

Recept
Pokud k tomu máte patřičné vybavení, můžete bůček připravit taky metodou... | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Škvarky, pečivo, hořčice, kyselé okurky a vejce jinak – ne ve formě oblíbené pomazánky, ale coby...

Kuba bez česneku. Ten se během masopustu neztratí, říká šéfkuchař Drdel

Recept
Žito v kuchyni. Netradiční kuba je jednou z nejjednodušších cest, jak jej při... | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Houbový kuba je leckde jedním z hlavních jídel štědrovečerní večeře (případně oběda). Tohle skvělé...