Pátek 27. května 2022, svátek má Valdemar
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Lidovky.cz

Krokety a květová špička. Trochu piplačka, ale tohle jídlo za to stojí, říká Jan Punčochář

Recept
Pokud všechny krokety nezvládnete ihned po vytvarování usmažit, můžete je... | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Poetický název květová špička dal tomuto druhu hovězího masa jeho charakteristický tvar a jemné...

Za syrova, do tenka. Připravte si marinované carpaccio podle Jana Punčocháře

Nejenom svíčková. Carpaccio můžete zkusit připravit i z jiných druhů masa –... | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Tenké jako papír, pečlivě vyskládané na talíř. Carpaccio patří k nejoblíbenějším předkrmům nejen...

Peče celá rodina. Udělejte si velikonoční minimazance, příprava vás bude bavit

Minimazance | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Místo klasického mazance zkuste letos malé minimazanečky. Jsou rychleji upečené, dobře drží tvar a...

V Sensa Fine Food Bistru přírodu respektují. Chřestový salát v lednu si u nás nedáte, říká šéfkuchař Zdeněk Křížek

Pepřová omáčka | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Japonsko, Indonésie, Thajsko, kousek Argentiny, ale i Francie. Všechny tyhle země nově sousedí v...

Ukrajinská kuchyně má k české blízko. Jak uvařit ‚neruský‘ boršč?

Premium Recept
Boršč | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Spolu s válečným konfliktem se do centra pozornosti dostala také ukrajinská gastronomie. Konzumace...

Celá země už zase peče. Na co si při tvorbě dortu dát pozor a jaké jsou módní trendy?

Premium
Druhá řada soutěže amatérských cukrářů začíná dnes večer, o účast mělo zájem... | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Češi jsou národem amatérských pekařů a cukrářů. Koláče, buchty či záviny se připravují snad v každé...

Kachní gyoza knedlíčky, které zná celé Brno. V nové japonské restauraci podávají i saké

Většinu surovin, kromě ryb, které berou od ověřeného dodavatele z Evropy, si... | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

V zemi vycházejícího slunce najdete malé příjemné a autentické hospůdky zvané izakaja téměř na...

Co do dortu? Rady a tipy od uznávané šéfcukrářky na univerzální náplň

Dort (ilustrační foto) | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Také pokaždé, když pečete dort, přemýšlíte, čím ho naplnit? Mám pro vás tip na skvělou dortovou...