Hospodám a restauracím vládne i přes zdražování Praha, naopak regiony trpí. Kolik pohostinství zkrachovalo?

Pohlreich o Češích: Drahé papriky jsou pro nás krize. Kéž by tohle byl největší problém!

Chuť dětství za dvě stovky. „Socialistické“ buchtičky se šodó se stávají hitem vyhlášených podniků

Lidé berou útokem školní jídelny, najedí se tu i za 80 korun. Nekalá konkurence, bouří se hospodští
Rekordní inflaci pomohli roztočit i hosté v restauracích. Nevadilo jim zaplatit 170 korun za smažák
Tip na Štědrý večer podle šéfkuchaře Punčocháře: řízky jedině z vykostěného kapra a salát s domácí majonézou
Rybí vnitřnosti jsou delikatesa. Nechte kapra přes noc v citronu, nebudete chtít jíst nic jiného, říká šéfkuchař
Tip na bramborový salát, kapra v jogurtu i kachní játra. Šéfkuchař David radí, jak na štědrovečerní večeři
Velké gastronomické ochlazení. Hospody zažívají možná ještě horší časy než za covidu, hlavně ty vesnické
Msta frustrovaného šéfkuchaře. Satirický thriller Menu nahlíží pod pokličku snobismu a pokrytectví
předchozí | 1 2 3 4 5 6 7 ... | další |