Sobota 11. května 2024, svátek má Svatava
schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Esprit
Premium
Radek Kašpárek
Sprostě řvát jako Ramsay nebudu, rodiče by zešedivěli, říká šéfkuchař Kašpárek k natáčení Hell’s Kitchen
Premium
Hostina na stole. Nová Kašpárkova restaurace láká na velké porce, vtip a moderní českou kuchyni
Doporučujeme
Stát si neuvědomuje, že 50 milionů je dobrá investice, míní michelinský kuchař
VELKÁ ANKETA: Jak dopadl koronavirus na pražské restaurace z michelinského průvodce. Kdo zlevnil?
Anketa
Nejlepší šéfkuchaři se spojili a vaří hasičům i záchranářům. Chtěl jsem nějak pomoci, říká Punčochář
Rozhovor
Za první týden klesly restauracím tržby o čtyři pětiny, uvádějí stravenkové firmy
Restauratéři se bojí insolvence. Vládu žádají o záruku přímé finanční pomoci
6. kolo Velké vánoční soutěže: zjistěte jméno nejlepšího šéfkuchaře
Zlatí lvi v gastronomii. Nejlepším kuchařem se stal Radek Kašpárek
První restaurace v Česku začala nabízet patnáctichodové menu
V Praze by si zasloužilo hvězdu více restaurací, říká oceněný šéfkuchař Kašpárek
Zklamání pro Prahu? Michelinské restaurace má pouze dvě
Michelinský kuchař Kašpárek zkombinuje hovězí morek s rybou. Doma ale máme rádi klasiky, říká
Rozhovor
Šéfkuchař Fieldu přemýšlí o další restauraci s českým menu
Bramborový salát bez kořenové zeleniny podle michelinského kuchaře
Karlovický gastrofestival. Valašské speciality i michelinští kuchaři
Třetí pražský Michelin: polní kuchyně podle fantazie šéfkuchaře
Pro někoho jsme možná pankáči, ale jedeme vlastní styl, říká šéfkuchař Kašpárek
Rozhovor
Třetí pražská michelinská hvězda. Prestižní ocenění získala restaurace Field
Oháňka, šneci či tuřín. Česká jídla a severský styl v restauraci Field
Doporučujeme
Bez zeleniny či s domácí majonézou. Bramborový salát třikrát jinak
Doporučujeme
Umění v interiéru, pražská restaurace láká na proměnlivý strop
Obrazem
Barrandov v březnu zahájí souboj o hlavní vysílací čas
Kuchaři dávají přednost máslu, lékaři jsou proti
Témata:
bramborový salát
,
Budapešť
,
Česká kuchyně
,
Česká televize
,
Esprit
,
hvězda
,
Jakub Ryba
,
Jan Punčochář
,
kořenová zelenina
,
kuchař
,
Moje peníze
,
ocenění
,
Poslanecká sněmovna ČR
,
soutěž
,
styl
,
Tuřín
,
TV Nova
,
umění
,
Vánoce s Lidovkami
,
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
Newslettery
RSS
Facebook
Twitter
Instagram
Lidovky.cz
© 2024 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA, a. s. zakázáno. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Inzerce v LN
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu
Přihlášení