Recept 18. dubna 2019 5:02

Hráškové rizoto s jehněčím brzlíkem a parmazánem

Hráškové rizoto s jehněčím brzlíkem a parmazánem | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Jaro klepe na dveře i na naše talíře. Připravte si svěží hráškové rizoto s jehněčím brzlíkem a parmazánem podle receptu šéfkuchaře Radima Gerlicha z...

Recept 10. dubna 2019 6:56

Dopřejte tělu detoxikační polévku. Jak na ni podle pěti elementů?

Detoxikační polévka | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Detoxikační polévka skvěle chutná, má krásnou barvu a je nejoblíbenější polévkou na mých jarních detoxikačních kurzech. Detoxikační polévka se...

Doporučujeme 9. dubna 2019 5:03

Učte se od mistra. Zkuste grilovaný flap steak se zeleninou

Učte se od mistra. Zkuste grilovaný flap steak se zeleninou | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

UVNITŘ VIDEO Od koho jiného se naučit, jak připravit pravé italské rizoto či těstoviny, než od Itala? Nechce se vám trávit v kuchyni při přípravě...

Recept 5. dubna 2019 4:30

Jak na židovské brambory? Poradí známá novinářka a foodblogerka

Hlízy topinamburu na první pohled nejsou žádné krásky, ale svým aromatem vás... | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Na pohled jsou na nich nejvýraznější jejich žluté květy, které připomínají slunečnice. V kuchyni však topinambury – jinak také židovské brambory či...

Recept 4. dubna 2019 5:35

Přivítejte jaro. Připravte si kefírový dip z medvědího česneku

Připravte si kefírový dip z medvědího česneku | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Rostlinka, která proráží pod sněhem již při prvních jarních slunečních paprscích. Je to opravdový poklad, který nám příroda nabízí po dlouhé, únavné...

Recept 3. dubna 2019 5:50

Veganské zákusky? Zkuste Pavlova s vanilkovým krémem

Pavlova s vanilkovým krémem | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Že makronky nelze udělat bez bílků či čokoládová pěna bez smetany? Kuchařka Moderní veganské dezerty vám ukáže, že lehkou úpravou tradičních receptur...

Recept 2. dubna 2019 5:56

Učte se od mistra. Zkuste gnocchi s omáčkou z čerstvých rajčat

Učte se od mistra. Zkuste gnocchi s omáčkou z čerstvých rajčat | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

UVNITŘ VIDEORECEPT Od koho jiného se naučit, jak připravit pravé italské rizoto či těstoviny, než od Itala? Nechce se vám trávit v kuchyni při...

Recept 26. března 2019 6:29

Učte se od mistra. Jak na čokoládový fondant se zmrzlinou?

Čokoládový fondant se zmrzlinou | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

UVNITŘ VIDEO Od koho jiného se naučit, jak připravit pravé italské rizoto či těstoviny, než od Itala? Nechce se vám trávit v kuchyni při přípravě...

Recept 21. března 2019 4:55

Přivítejte jaro. Připravte si zeleninový salát s marinovaným tempehem

Zeleninový salát s marinovaným tempehem | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Tento salát doplněný marinovaným tempehem je jeden mých z nejoblíbenějších. Je delikatesní a doma marinovaný tempeh překvapí svou jemnou chutí....

Recept 13. března 2019 5:49

Uvařte si z toho, co máte doma. Třeba čočkovou omáčku bolognese

Čočková omáčka bolognese | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Jedna z nejoblíbenějších omáček světa, boloňská, se v místě svého původu nazývá ragù a nikdy, opakuji nikdy, se nepodává se špagetami, ale se...

Recept 12. března 2019 5:11

Večeře jako v Itálii? Zkuste špagety s mozzarellou a zeleninou

Lehké špagety se zeleninou a mozzarellou | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Od koho jiného se naučit, jak připravit pravé italské rizoto či těstoviny, než od Itala? Nechce se vám trávit v kuchyni při přípravě večeře příliš...

Recept 6. března 2019 5:28

Lahodná večeře? Hovězí ossobuco na červeném víně s bramborovou kaší

Hovězí ossobuco na červeném víně | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Ossobuco je tradiční italský pokrm, nejlepší na světě si dáte v okolí Milána. Základem jídla je plátek masa z telecího kolena uříznutý napříč i s...

Recept 5. března 2019 5:33

Učte se od mistra. Připravte si těstoviny s domácím pestem a krevetami

Těstoviny mezze s domácím pestem, krevetami a rukolou | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Od koho jiného se naučit, jak připravit pravé italské rizoto či těstoviny, než od Itala? Nechce se vám trávit v kuchyni při přípravě večeře příliš...

Recept 26. února 2019 5:32

Učte se od mistra. Penne s hovězím ragú jako ideální večeře

Penne s hovězím ragú | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Od koho jiného se naučit, jak připravit pravé italské rizoto či těstoviny, než od Itala? Nechce se vám trávit v kuchyni při přípravě večeře příliš...

Recept 18. února 2019 5:40

Připravte si pečenou tresku s květákovým pyré podle šéfkuchaře

Pečená polární treska s květákovým pyré, tapiokovými perlami, křupavým merlíkem... | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Máte chuť experimentovat a připravit si doma jídlo jako z luxusní restaurace? Vyzkoušejte recept šéfkuchaře restaurace Kampa park a jednoho z...

Recept 15. února 2019 5:04

Jak na hovězí oháňku? Poradí známá novinářka a foodblogerka

Oháňka je díky krátkým svalovým vláknům, vysokému množství kolagenu a také... | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Díky specifické chuti a nízké ceně se v poslední době vrací do našich kuchyní. Hovězí oháňku ale nemusíte proměnit jen v obligátní silný vývar. Hodí...

Recept 13. února 2019 5:32

Vyzkoušejte rýži a la Malta s mandlemi, malinovou omáčkou a sorbetem

Rýže a la Malta s mandlemi, malinovou omáčkou a sorbetem | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Máte chuť experimentovat a připravit si doma jídlo jako z luxusní restaurace? Vyzkoušejte recept šéfkuchaře restaurace Kampa park a jednoho z...

12. února 2019 5:02

Učte se od mistra. Připravte vepřovou krkovičku s peperonatou

Připravte vepřovou krkovičku s peperonatou | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

UVNITŘ VIDEO Od koho jiného se naučit, jak připravit pravé italské rizoto či těstoviny, než od Itala? Nechce se vám trávit v kuchyni při přípravě...

Recept 8. února 2019 5:58

Jak na indický sýr panýr? Poradí známá novinářka a foodblogerka

Panýr je základem mnoha slavných indických receptů: od vegetariánských kari po... | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Čerstvý sýr, který má své pevné místo v indické kulinární tradici, máte hotový za dvě hodiny a dá se udělat i z pasterizovaného mléka. Výsledek je...

Recept 6. února 2019 5:51

Snídaňové detox smoothie s nejzdravějším kořením kurkumou

Snídaňové detox smoothie | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Pro někoho může být toto smoothie rychlou snídaní, pro jiného doplňkem ke snídani anebo třeba svačinou do práce. Je živinově komplexní, obsahuje jak...

Doporučujeme 5. února 2019 5:34

Učte se od mistra. Připravte si italské dýňové rizoto

Dýňové rizoto s gorgonzolou | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

UVNITŘ VIDEO Od koho jiného se naučit, jak připravit pravé italské rizoto či těstoviny, než od Itala? Nechce se vám trávit v kuchyni při přípravě...

Recept 4. února 2019 5:43

Česka prvorepubliková klasika. Hovězí líčka v hnědé omáčce s hřebíčkem

Hovězí líčka v hnědé omáčce s hřebíčkem | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Název receptu je sice dlouhý, ale v kuchyni ho zvládne skoro každý. O recept na hovězí líčka v hnědé omáčce s hřebíčkem z Pravé české kuchařky (1923)...

Recept 30. ledna 2019 5:31

Veganský čokoládový krém. Vyzkoušejte sametové pohlazení

Sametový čokoládový krém | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Že makronky nelze udělat bez bílků či čokoládová pěna bez smetany? Kuchařka Moderní veganské dezerty vás přesvědčí, že lehkou úpravou tradičních...

Recept 29. ledna 2019 5:45

Učte se od mistra. Připravte si filety z candáta podle italského receptu

Připravte si filety z candáta podle italského receptu | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

UVNITŘ VIDEO Od koho jiného se naučit, jak připravit pravé italské rizoto či těstoviny, než od Itala? Nechce se vám trávit v kuchyni při přípravě...

Recept 25. ledna 2019 6:27

Vegetariánská snídaně, která zasytí. Kváskový chléb s vejcem a avokádem

Kváskový chléb s vejcem a avokádem | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Avokádo a vejce spolu s kváskovým chlebem je úžasně lahodná kombinace. Tato snídaně je naprosto skvělá nejen chutí, ale i svou výbornou sytostí díky...

Recept 24. ledna 2019 5:27

Nepřeslazený veganský dezert? Vyzkoušejte citronový chlebíček

Citronový chlebíček | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Že makronky nelze udělat bez bílků či čokoládová pěna bez smetany? Kuchařka Moderní veganské dezerty Vám ukáže, že lehkou úpravou tradičních receptur...

Recept 23. ledna 2019 5:11

Připravte si grilovaný hřbet z přeštíka s bramborami a smaženou cibulí

Grilovaný hřbet z přeštíka, brambory, kroupy, majoránka, smažená cibule | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Máte chuť na něco exotického a výjimečného? Vyzkoušejte recept šéfkuchaře Marka Šády ze Zátiší Group na grilovaný hřbet z přeštíka.

Recept 18. ledna 2019 6:02

Spotřebujte zbytky z ledničky a pochutnejte si. Vyzkoušejte pikantní jogurtový koláč

Pikantní jogurtový koláč | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Co mají společného taková francouzská kulička, poctivé karbanátky tety Bohuny, indické rýžové birjání nebo čočková omáčka à la Jamie Oliver? To,...

Recept 17. ledna 2019 6:28

Čočka na listovém špenátu se žampióny. Veganský pokrm pro pomalejší metabolismus

Čočka na listovém špenátu se žampióny | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Velmi chutné a rychlé jídlo, máte-li předem připravenou hnědou čočku. Čočka a listový salát se skvěle chuťově doplňují. Toto jídlo je lehké a díky...

Recept 16. ledna 2019 5:07

Sto let starý recept. Vyzkoušejte filet z jihočeského sumce a pečené zámecké brambory

Filet jihočeského sumce s omáčkou z vína a zeleniny, pečené zámecké brambory,... | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Název receptu je sice dlouhý, ale v kuchyni ho zvládne skoro každý. O recept na filet jihočeského sumce s omáčkou z vína a zeleniny, pečené zámecké...

Recept 15. ledna 2019 5:59

Jak na pečený květák? Poradí známá novinářka a foodblogerka

Květák považoval za delikatesu již Říman Plinius nebo dávní autoři... | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Tahle bělavá a zdánlivě nenápadná zelenina v českých rodinách moc dobrou pověst nemá. Je to škoda, květák se totiž dá proměnit v efektní krém s...

11. ledna 2019 6:01

Upečte si k snídani bagel. Je to jednodušší něž si myslíte

Bagel | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Ručně tvarovaný prstenec z celozrnné mouky pochází z Polska. Největší boom ale zažil bagel v New Yorku, kam ho dovezli židovští přistěhovalci....

Doporučujeme 9. ledna 2019 5:49

Jak na masové koláčky. Poradí známá novinářka a foodblogerka

Jak na masové koláčky | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Slané koláčky plněné kousky masa nebo mletou směsí jsou rozšířené po celém světě: za národní jídlo je považují u protinožců i v obou Amerikách....

6. ledna 2019 5:27

Thajská kokosová polévka podle Karolíny Kamberské

Thajská kokosová polévka | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Mé výlety do orientálních kuchyní jsou jen občasnou kratochvílí – jedním z důvodů je jistě moje lenost složitě shánět cizokrajné ingredience. Ačkoliv...

30. prosince 2018 5:16

Sami na Silvestra? Pusťte si film a udělejte čokoládový popcorn

Čokoládový popcorn | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Jestliže na Silvestra oslavy neplánujete a dáváte přednost tomu být doma sami, stejně asi přemýšlíte, co si dáte k dobrému filmu či knize? Přinášíme...

29. prosince 2018 6:03

Palačinkové kanapky a cuketové rolky. Co připravit na Silvestra?

Kanapky a rolky | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Zapomeňte na klasické chlebíčky a připravte svým hostům na Silvestra něco speciálního. Letos vedou rolky a kanapky. Jak na ně?Vyzkoušejte recepty z...

Najdete na Lidovky.cz