schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
Jan Pípal
Půl tuctu zapečených vánočních šneků. Jak je připravit doma?
Zabijačka v Praze. Prase přivezeme zabité, ale jinak je vše jako na vesnici, říká šéfkuchař
Rozhovor
Vánoční šnečí menu. Připravte si tradiční vánoční pokrmy doma
Recept
Nakládaný kapr, treska, ale i chobotnice. Co večeří na Vánoce šéfkuchaři?
Anketa
Vánoční polévka se šneky a česnekem. Jak na ni, poradí šéfkuchař
Ústřice, slávky i vafle. Belgická kuchyně je skvělá a hosty baví, říká šéfkuchař
To, co mi nechutná, bych zákazníkovi nenabídl, říká cukrář
Rozhovor
Výborné ragú i nepovedená vafle. To je belgická restaurace Bruxx
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu