Diskuze
Degustaci si překvapivě nejvíc užije abstinent. Vinařství nabízí virtuální ochutnávku z gauče
Když se řekne degustace vína, automaticky se mi vybaví sál s řadou vyrovnaných lahví, kterým zní odborná terminologie, nezasvěceným jen těžko srozumitelná. Přesně takhle to před lety vnímal i Jaromír Dvořáček. Rodák z Brna měl k restauračnímu provozu přitom hodně blízko díky rodičům, kteří pracovali jako správci rekreačních objektů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
P29a59v40e79l 37V75i68c47t93o45r49i56n
18. 1. 2021 7:46
Rozvláčné povídání o degustérovi Dvořáčkovi mne dojalo až tolik, že jsem po přečtení úvodu o jeho příchodu na svět v rodině restauratéra, kdy mne napadla otázka, zda maminka v těhotenství "nekonzumovala"/?/, text přeskočil až na konec, kde se řečený zavazuje k pilnému, doživotnímu, jak on říká "průzkumu" opojného moku. K tomu mne napadlo, aby si k doživotní seberealizaci pořídil umělou ledvinu, aby mohl bohulibě konati jak plánuje, co nejdéle...
0
0
možnosti