130 let

Diskuze

Degustaci si překvapivě nejvíc užije abstinent. Vinařství nabízí virtuální ochutnávku z gauče

Když se řekne degustace vína, automaticky se mi vybaví sál s řadou vyrovnaných lahví, kterým zní odborná terminologie, nezasvěceným jen těžko srozumitelná. Přesně takhle to před lety vnímal i Jaromír Dvořáček. Rodák z Brna měl k restauračnímu provozu přitom hodně blízko díky rodičům, kteří pracovali jako správci rekreačních objektů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Rozvláčné povídání o degustérovi Dvořáčkovi mne dojalo až tolik, že jsem po přečtení úvodu o jeho příchodu na svět v rodině restauratéra, kdy mne napadla otázka, zda maminka v těhotenství "nekonzumovala"/?/, text přeskočil až na konec, kde se řečený zavazuje k pilnému, doživotnímu, jak on říká "průzkumu" opojného moku. K tomu mne napadlo, aby si k doživotní seberealizaci pořídil umělou ledvinu, aby mohl bohulibě konati jak plánuje, co nejdéle... :-)

0 0
možnosti