Diskuze
V garáži vyráběli načerno tofu pro Sapu. Mezi uhlím a myším trusem
Děkujeme za pochopení.
J. Novák 567
No, já tedy nevím, ale celkem je mi jedno, kde se ten hnus, kterému se říká tofu, dělá. Já bych to nežral ani kdyby to bylo vyráběno na operačním sále.
to je presne duvod proc EU zavadi tak prisna pravidla co se vyroby potravin tyce !! (i koziho syra na Moravske vysocine ci frgale na Vsetinsku)
P. Dvořák
Ještě nikdy v životě jsem nevkročil do žádné šikmooké výkrmny a nikdy jsem si nekoupil u šikmookého okýnka ani suchý rohlík.
Nikdy v životě to ani neudělám. Když někoho vidím, jak si třeba kupuje všelijaké ty nudle, tak pod nimi živě vidím červy.
Co máte proti červům? Je to strava, bohatá na proteiny. A dnešní strava, prodávaná v marketech je sice téměř sterilní, ale také dost škodlivá pro člověka, který na to po stovkách tisíc let vývoje asi není zařízen. Každý máme v sobě spoustu parazitů - je to taková policie těla. A přílišná čistota vede pak k autoimunitním reakcím s někdy fatálními následky. Proč myslíte, že je dnes tolik alergií?