Diskuze
V hospodě za obědy platíme víc. Vyšší útrata zrcadlí rostoucí cenu práce, potravin i energií
České restaurace a hospody pokračují ve zdražování. Na konci loňského posledního čtvrtletí vzrostla meziročně průměrná útrata za oběd o 6,5 procenta na 124,5 koruny. Nejdráž obědvají lidé v Praze a Brně, ale největší růst zaznamenala krajská města Ústí nad Labem, Karlovy Vary, Plzeň a České Budějovice.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
P12a32v25e32l 70Š76r77u82b17a70ř
2. 1. 2020 17:26
Nejen práce, potraviny a energie, nemělo by se zapomínat na parazitní náklady spojené s placením. Náš restauratér zdůvodnil zdražení nehorázným poplatkem 6.6 %, který si strhává stravenková společnost, dále prý platí 2 % za platby kartou a navíc bude muset ještě zvednout plat číšníkům, kteří už po zavedení stravenkových karet nedostávají žádní spropitné,
0
0
možnosti