Diskuze
Hledání ztracené ženy a kostičky v krku
Děkujeme za pochopení.
sigi
Kapr
pro nás není nutností, ale dáváme si ho rádi. Na všeliký způsob, jen ne v trojobalu. V posledních pár letech pečeného v troubě se slaninou a na bílém víně. Mimoto ještě minimálně jednu další rybu (pstruha, lososa, když se zadaří, tak candáta...)
Je rozdíl jíst rybu, která je řádně vyhládlá a "vysmrádlá" a navíc nekrmená kukuřicí, a kapra vytaženého rovnou někde ze sádky nebo z rybníka. Ale nehádám se, netvrdím, že kapr je nej ryba. Pro nás to ale v žádném případě není nemilá povinnost
harry
Re: Kapr
Vážený pane sigi.Kapr nemůže být cítit bahnem,jelikož se loví v listopadu a od té doby až do Vánoc se čistí.Pokud však máte dojem,že by mohl být cítit,tak použijte starý slovenský recept.Dejte vykuchanéhé filety z kapra do 1 l mléka,přidejte trochu soli a dva rozmačkané stroužky česneku.Kapr zvláční a je pak vynikající.