Diskuze
Gumové olihně a číšník, který neumí česky
Od hotelové restaurace člověk obvykle nemůže moc čekat. To, co jsem ale zažila ve Zlatém Andělu, byl zlý sen. Kromě jednoho dezertu se nedalo jíst nic, a špatný obrázek nenapravila ani obsluha. Tak sem už nikdy!
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
Iveta
16. 6. 2009 23:03
fixa
Také jste si všimli, že od zveřejnění tohoto článku v Praze výrazně ubylo restaurací, co mají okna popsaná barevnou fixou?:)
0
0
možnosti
daweed
26. 5. 2009 12:43
Re: Jak se dá vypěstovat takto mlsný jazýček?
Velmi jednoduše. Až někdy navštívíte restauraci, kde menu stojí >2000 Kč bez nápojů, také budete vyžadovat excelentní jídlo z naprosto čerstvých surovin a připravené v souladu s gastronomickými pravidly. Také servis musí být zcela perfektní. A pokud vám toto všechno takto drahá restaurace neposkytne, nezaslouží si vaše peníze. Najíst se špatně se dá i za dvacetinu ceny.
0
0
možnosti
Luc Bílý
21. 5. 2009 17:14
Díky za varování
Do této restarurace tedy raději nepůjdu, i když už jsem se tam chystal, chca utratit za jeden oběd můj týdenní badžet na jídlo.
Jinak, také mám tip jak poznat dobrou kuchyni. Nejsou-li v restauraci hosté, ani já tam nepůjdu.
0
0
možnosti