Diskuze
Nikdy jsem nechtěl stát v řadě, říká Zdeněk Pohlreich
Děkujeme za pochopení.
Tonin Appel
Sprostý lid považoval šlechta všechny bez rodokmenu
Zdeńku a mám li hodnot Tebe,tak nejsem hoden,neb jsme pracoval pouze více jak deset let ve Vídni a vzhledem k Tvím znalostem a praxi v cizině se skláním s úctou před Tvíma dovednostma a máš velmi příkladné slova tak jak se hovoří v kuchyních a není to sprosté a vulgární jak si lidi myslí,ale jeto úleva nedusit v sobě,ale na pánvičce ,zkus používat používat slovo Ukřižovat ,neb zabíjet se jeví lidem vulgární,ač sledují na televizi nova seriály Jatka Las Wegas a řezníci z Los Angels ,kde brutálně porcují a zjišťují detajly a příčina je stejná kapitalismus USA bez lidské Tváře s nahlazenou slušností snobské společnosti ,kdy na jatky vydávají miliny a na zdravé lidi nevydávaj nic,neb tam nemají zdravotní pojištění všeobecně platné,tak liid umírají i na zlomenou nohu při uklouznutí u Mec Donalda v Kuchyni vykrvácí mkdyž musí zaplatit sumu chamtivím lékařům z NEW Yorku .Tolik sděluji společnosti,které vadí humor kuchaře Zdeňka Polreicha v An šéfe.
karolina
Re: Sprostý lid považoval šlechta všechny bez rodokmenu
Bože chlapče,ty strašné hrubky jsou napsány schválně???
Tonin Appel
Školní kuchyně a Terezín,Inide
Zdeňku Slováci by měli znat jak se píše Pohlreich,když židi v Terezíně skvělí Fedor Gál dostal dort z zbytků chleba a povidli zdobený ,Heslo Arbeit macht Frei by se nemělo uplatňovat a lidi jdoucí do restaurace mají mít čas,neb kuchař je člověk .
Školství Praha šest se Zatáčkami ukazuje,žeby je měli poslat do Indie i s rozmazlenými dětmi ,aby poznali hlad,řízky nevařit vůbec a kilo rajčat stijí dvacet kč ,olej z pokrutin 65 kč a parmezán není nutný ,čeští zemědělci vylévají mléko do pole ,neb nejsou v blízkosti výrobny sýrů,bramborová kaše z odrůdy agata je skvělá a světlá,učitelé přírodopisu asi nejsou na Praze šest a neznaji odrůdy brambor ,ale zatáčka kyne cestami do Londýna nato škol amá i na kuchyn za miliomn aniž by vařili pro seniory o víkendech ,takové šefkucharky by nemohli ani umývat nádobí,neb na Západě si lidi tykají .
Tonin Appel
Milan
nová kniha Zdeňka Pohlreicha
první a zatím jedinou recenzi nové knihy Zdeňka Pohlreicha "Bravo, šéfe!" si můžete přečíst tady:
http://www.stalosemi.cz/2009/11/bravo-sefe-aneb-jaka-je-nova-kniha-zdenka-pohlreicha/
Lola
zloději
Pořad s panem kuchařem se mi líbí a téměř pravidelně ho sledujeme.Ano kradli všichni,téměř,ale kradou stále.A on si myslí,že u něj v podniku se nekrade?
sharka
všichni kradli....
Tak nějak nevím, ale vždyť krádež je i zavolání si z firemního telefonu - z práce (hovor platí zaměstnavatel) ... když to vezmeme do důsledků...i kancelářské potřeby, jako byl papír,kopírák...tužky...sem tam něco okopírovaného na kopírce...i to se dá posoudit jako krádež.....
Fantuzzi
vážení....
ten pán i když je asi dobrý kuchař, mi sympatický není, a jeho výroky typu ..."kradli všichni..", už vůbec ne, já klidně mohu říci, že jsem nekradl, ani jsme nebyl u boševiků a ani neemigroval, ale nikdy jsem nebyl ovce a vůbec ne v řadě, jeho bonmoty jsou primitivní, jednoduché a vulgárně zabarvené, chápu, že to asi některé diváky baví, mne odpuzuje už upoutávka na tento pořad, nemá to zkrátka úroveň, obzvláště když jde o etiku a úroveň vaření v restauraci.
bubuhuhu
Lidi to je síla!!!
http://tojesila.cz/cz/s16/SKANDALY-ODS/c1588-Jak-ODS-vysava-statni-rozpocet/n2194-Statni-zakazka-za-stamiliony-shrabli-ji-ptackove-z-ODS-a-to" target="_blank" rel="nofollow">http://tojesila.cz/cz/s16/SKANDALY-ODS/c1588-Jak-ODS-vysava-statni-rozpocet/n2194-Statni-zakazka-za-stamiliony-shrabli-ji-ptackove-z-ODS-a-to
ODS nás okrádá, nedejme se!!!!
Jirka
Re: Lidi to je síla!!!
Jdi s tím už do zadele, puchejři! Radši přestaňte drancovat krajský pokladny!
Cizinec Nenasinec
Maslo na hlave :)))
Pan Phlreich sice dela obrovskou sluzbu porad katastrofalne ceske gastronomie, ale sam taky ma maslo na hlave: i kdyz je pravda ze jsem se v jeho podniku v Tynske vyjimecne dobre najedl a ze jsem opravdu nemel zadnych namytek (coz je pro mne jako velmi narocniho hosta spis vyjimecne nez pravidlo - dokonce bych ho zaradil na prazksky top 20, nebo mozna i top 10), radoby francouzkou cibulacku v jinak sympatickem Imperiale, zavalenou obrovskym mnozstvim uplne bezchutneho roztaveneho syru mu proste nikdy neodpustim - pane Pohlreich byla to cista fuserina a mate se stydet, protoze, na rozdil od spouste idiotu kteri lip neumi, vy rozhodne umite :))))
Haista Vittu
Re: Maslo na hlave :)))
Máš přezdívku Cizinec Nenašinec, ale vůči tvé češtině bych měl určité námitky (námytky podle tvých pravidel), ty hrubky, ta spousta překlepů jen svědčí o tom, že i kvalita tvé práce musí vypadat podobně. Takový zaměstnanec jako jsi ty, to je opravdu poklad, jen ho vykopat.
Patlasák
Há ha ha
opravdu zajímávé čtení to tu máte. Za kačera kradl každej, A co se týká dnešní urovně restaurací. ŽÁDNÁ NENÍ. Tedy na Pár restaurací. ZP ma nějaké mouchy ty ma každý. Ale asi z Vás nema nikdo ani desetinu praxe jako on a tudíš bych byl potichu!!!!! Já jsem vyučeny kuchař Ale vlastně nejsem kuchař pač tady se jen sipou
chemikalie a nevaří se tu. Jsem vlastně chemik :-)
A těším se jak mi tu všichni nadaji i za ten pravopis :-))))
Haista Vittu
Re: Há ha ha
Doufám, že snad vaříš lépe než jak píšeš, když do všeho sypeš ty chemikálie. To je přesně to, o čem Zdeněk Pohlreich ve svém seriálu neustále mluví, vyhoďte ta dochucovadla, to různé Podravky a Velvety, ty instantní omáčky, brambory v sáčku, atd. a vařte česká jídla, tak jak se kdysi v Čechách a na Moravě vařívalo (např. podle klasické kuchařky paní Sandtnerové). A ani to nemusí být ve stylu Magdaleny Rettigové, "...., vezmi půlku medvěda, vraž tam dva tucty vajec a dva funty másla, atd.