Zdeńku a mám li hodnot Tebe,tak nejsem hoden,neb jsme pracoval pouze více jak deset let ve Vídni a vzhledem k Tvím znalostem a praxi v cizině se skláním s úctou před Tvíma dovednostma a máš velmi příkladné slova tak jak se hovoří v kuchyních a není to sprosté a vulgární jak si lidi myslí,ale jeto úleva nedusit v sobě,ale na pánvičce ,zkus používat používat slovo Ukřižovat ,neb zabíjet se jeví lidem vulgární,ač sledují na televizi nova seriály Jatka Las Wegas a řezníci z Los Angels ,kde brutálně porcují a zjišťují detajly a příčina je stejná kapitalismus USA bez lidské Tváře s nahlazenou slušností snobské společnosti ,kdy na jatky vydávají miliny a na zdravé lidi nevydávaj nic,neb tam nemají zdravotní pojištění všeobecně platné,tak liid umírají i na zlomenou nohu při uklouznutí u Mec Donalda v Kuchyni vykrvácí mkdyž musí zaplatit sumu chamtivím lékařům z NEW Yorku .Tolik sděluji společnosti,které vadí humor kuchaře Zdeňka Polreicha v An šéfe.
Bože chlapče,ty strašné hrubky jsou napsány schválně???
Zdeňku Slováci by měli znat jak se píše Pohlreich,když židi v Terezíně skvělí Fedor Gál dostal dort z zbytků chleba a povidli zdobený ,Heslo Arbeit macht Frei by se nemělo uplatňovat a lidi jdoucí do restaurace mají mít čas,neb kuchař je člověk .
Školství Praha šest se Zatáčkami ukazuje,žeby je měli poslat do Indie i s rozmazlenými dětmi ,aby poznali hlad,řízky nevařit vůbec a kilo rajčat stijí dvacet kč ,olej z pokrutin 65 kč a parmezán není nutný ,čeští zemědělci vylévají mléko do pole ,neb nejsou v blízkosti výrobny sýrů,bramborová kaše z odrůdy agata je skvělá a světlá,učitelé přírodopisu asi nejsou na Praze šest a neznaji odrůdy brambor ,ale zatáčka kyne cestami do Londýna nato škol amá i na kuchyn za miliomn aniž by vařili pro seniory o víkendech ,takové šefkucharky by nemohli ani umývat nádobí,neb na Západě si lidi tykají .
Tonin Appel
první a zatím jedinou recenzi nové knihy Zdeňka Pohlreicha "Bravo, šéfe!" si můžete přečíst tady:
http://www.stalosemi.cz/2009/11/bravo-sefe-aneb-jaka-je-nova-kniha-zdenka-pohlreicha/
Pořad s panem kuchařem se mi líbí a téměř pravidelně ho sledujeme.Ano kradli všichni,téměř,ale kradou stále.A on si myslí,že u něj v podniku se nekrade?
Tak nějak nevím, ale vždyť krádež je i zavolání si z firemního telefonu - z práce (hovor platí zaměstnavatel) ... když to vezmeme do důsledků...i kancelářské potřeby, jako byl papír,kopírák...tužky...sem tam něco okopírovaného na kopírce...i to se dá posoudit jako krádež.....
ten pán i když je asi dobrý kuchař, mi sympatický není, a jeho výroky typu ..."kradli všichni..", už vůbec ne, já klidně mohu říci, že jsem nekradl, ani jsme nebyl u boševiků a ani neemigroval, ale nikdy jsem nebyl ovce a vůbec ne v řadě, jeho bonmoty jsou primitivní, jednoduché a vulgárně zabarvené, chápu, že to asi některé diváky baví, mne odpuzuje už upoutávka na tento pořad, nemá to zkrátka úroveň, obzvláště když jde o etiku a úroveň vaření v restauraci.
http://tojesila.cz/cz/s16/SKANDALY-ODS/c1588-Jak-ODS-vysava-statni-rozpocet/n2194-Statni-zakazka-za-stamiliony-shrabli-ji-ptackove-z-ODS-a-to" target="_blank" rel="nofollow">http://tojesila.cz/cz/s16/SKANDALY-ODS/c1588-Jak-ODS-vysava-statni-rozpocet/n2194-Statni-zakazka-za-stamiliony-shrabli-ji-ptackove-z-ODS-a-to
ODS nás okrádá, nedejme se!!!!
Jdi s tím už do zadele, puchejři! Radši přestaňte drancovat krajský pokladny!
Pan Phlreich sice dela obrovskou sluzbu porad katastrofalne ceske gastronomie, ale sam taky ma maslo na hlave: i kdyz je pravda ze jsem se v jeho podniku v Tynske vyjimecne dobre najedl a ze jsem opravdu nemel zadnych namytek (coz je pro mne jako velmi narocniho hosta spis vyjimecne nez pravidlo - dokonce bych ho zaradil na prazksky top 20, nebo mozna i top 10), radoby francouzkou cibulacku v jinak sympatickem Imperiale, zavalenou obrovskym mnozstvim uplne bezchutneho roztaveneho syru mu proste nikdy neodpustim - pane Pohlreich byla to cista fuserina a mate se stydet, protoze, na rozdil od spouste idiotu kteri lip neumi, vy rozhodne umite :))))
Máš přezdívku Cizinec Nenašinec, ale vůči tvé češtině bych měl určité námitky (námytky podle tvých pravidel), ty hrubky, ta spousta překlepů jen svědčí o tom, že i kvalita tvé práce musí vypadat podobně. Takový zaměstnanec jako jsi ty, to je opravdu poklad, jen ho vykopat.
opravdu zajímávé čtení to tu máte. Za kačera kradl každej, A co se týká dnešní urovně restaurací. ŽÁDNÁ NENÍ. Tedy na Pár restaurací. ZP ma nějaké mouchy ty ma každý. Ale asi z Vás nema nikdo ani desetinu praxe jako on a tudíš bych byl potichu!!!!! Já jsem vyučeny kuchař Ale vlastně nejsem kuchař pač tady se jen sipou
chemikalie a nevaří se tu. Jsem vlastně chemik :-)
A těším se jak mi tu všichni nadaji i za ten pravopis :-))))
Doufám, že snad vaříš lépe než jak píšeš, když do všeho sypeš ty chemikálie. To je přesně to, o čem Zdeněk Pohlreich ve svém seriálu neustále mluví, vyhoďte ta dochucovadla, to různé Podravky a Velvety, ty instantní omáčky, brambory v sáčku, atd. a vařte česká jídla, tak jak se kdysi v Čechách a na Moravě vařívalo (např. podle klasické kuchařky paní Sandtnerové). A ani to nemusí být ve stylu Magdaleny Rettigové, "...., vezmi půlku medvěda, vraž tam dva tucty vajec a dva funty másla, atd.