Diskuze
Jak připravit hovězí carpaccio? Radí Roman Paulus
Hovězí svíčková patří k tomu nejlepšímu, co můžete u řezníka koupit. Smetanovou omáčku a knedlík si ale nechte na zimu a zkuste carpaccio – ochucené plátky syrového masa tenké jako papír.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
HG
H. Grúbr
1. 7. 2012 9:40
Onehdá se tady někdo těžce navážel do
obalovaných knedlíků, ale že tu vychvaluje syrové maso, to nikoho nevzrušuje. Ani kdybyste si s tím syrovým mase dali pytel pepře, tak se vám ho nikdy nepodaří strávit. Vzpomeňte si na má slova až budete na kolonoskopii.
0
0
možnosti
JZ
J. Záhumenský
29. 6. 2012 9:49
Dodatek
Obcas jemne zakapnu domaci majomezou: zloutek trocha dijonske horcice a olivovy olej
0
0
možnosti
IS
I. Schmalzkopf
13. 7. 2012 18:44
Jo jo, muší bejt olivovej, z jiného je průjem!
Člověče, zajděte si s Grúbrem na tu kolonoskopii.
0
0
možnosti