Diskuze
Co s květákem? Zkuste udělat kaši, radí Roman Paulus
Bílé růžičky květáku jsou k dostání po celý rok, domácí druhy se ale sklízejí hlavně v létě a na podzim. Až se vám omrzí smažený a zapečený s bešamelem, vyzkoušejte třeba květákové pyré.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
IS
I. Schmalzkopf
16. 9. 2012 19:31
Pěkně vysmažená brokolice je lepší než květák, mnohem lepší.
Do krémové polévky zase kupodivu pasuje sriracha, je to furt květák, ale chlapský.
Jo, a dobře to funguje na nachlazení a ucpané dutiny.
0
0
možnosti
JF
J. Frgalova
13. 9. 2012 17:27
ja květák
uvařím a sním, jakýpak štráchy s tím :-) pořád vymýšlet blbiny dávat rukolu a snítka šnytlíku na bramborovou kaši :-), a pak jeden jde, zapije to barelákem u stánku a je úplně jedno co před tím jedl. :-(.
0
0
možnosti
PŠ
P. Šraier
13. 9. 2012 15:22
Mušle Sv.Jakuba, lanýžový olej...
Jasně, už pádím do BILLY, dnes obojí mají v akci, jen 5994,90. Tá dá dáááá BILLA je to nejlepší...:-DDD
Ale beze srandy, takovéto recepty jsou jen na jednu věc...:-P
0
0
možnosti
JF
J. Feřtková
13. 9. 2012 15:31
Re: Mušle Sv.Jakuba, lanýžový olej...
Vy si květák obalte ve strouhance :-)
0
0
možnosti