Sobota 4. května 2024, svátek má Květoslav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Panna cotta či mascarpone. Dezerty, kterými okouzlíte

Jednoduché, přesto efektní. Dezerty od šéfkuchařů nezaberou příliš času, přesto s nimi oslníte. Zkuste lahodnou panna cottu nebo nadýchané mascarpone.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

P. Sulc

3. 10. 2012 2:29
Ohrat, ochladit, ohrat ,ochladi, ohrat......

dejte nam s tim pokoj. Nemate neco jednodussiho,neco co odpovida ceske kuchyni ? A hlavne, uz je cas prejit na system americkych kucharek: kuchyn neni laborator ale mistnost na vareni i s nadobami. Takze: pul hrnku todle, dva hrnky tamhle toho, dve velke lzice tu toho, spetku soli, spetku pepre, pul male lzicky tohoto. A tehle system v USA funguje desetileti, jen maso se uvadi jako vaha, ale ani to ne presne. Vemte kure 3-4 libry.......krocana 8-11 liber  atd.  Zadne pitomosti jako 350 g mleteho teleciho, 350g veproveho atd. Co kdyz toho veproveho bude pul kila, to se zbytek vyhodi?

0 0
možnosti