Diskuze
Baskicko je rájem labužníků. O gastronomii se tu dozví vše
Šunka se sýrem brie, krokety z hříbků, ravioli ze sušeného masa: rozmanité chutě vítají návštěvníky v restauracích v San Sebatiánu, metropoli baskické gastronomie. Tato turistická atrakce se rovněž stává zbraní proti hospodářské krizi.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
P. Sulc
22. 10. 2012 23:14
A kde jsou nejake dobre recepty?
Pouhe novinarske plky. Proc nedoplnite baskickymy recepty ?
0
0
možnosti
Z. Kulhánková
23. 10. 2012 1:15
Re: A kde jsou nejake dobre recepty?
To je článek přeložený někým, kdo ani neví, co jsou to ty pinxtos - španělsky jsou to tapas. Onehdá jsem strávila v San Sabastian tři nezapomenutelné dny, kdy jsem se živila jenom těmito dobrůtkami, opravdu jedinečný výběr, doporučuju. Nejlepší je putovat ve starém městě od baru k baru, všude něco uzobnout. A nechte si k tomu z výšky nalít místní perlivé txocoli nebo jak se to píše. Ve víc lidech si sednete a necháte si přinést těch talířků plný stůl, a pak jenom ochutnáváte jako mlsné kozy.
0
0
možnosti