Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Baskicko je rájem labužníků. O gastronomii se tu dozví vše

Šunka se sýrem brie, krokety z hříbků, ravioli ze sušeného masa: rozmanité chutě vítají návštěvníky v restauracích v San Sebatiánu, metropoli baskické gastronomie. Tato turistická atrakce se rovněž stává zbraní proti hospodářské krizi.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P. Sulc

22. 10. 2012 23:14
A kde jsou nejake dobre recepty?

Pouhe novinarske plky. Proc nedoplnite baskickymy recepty ?

0 0
možnosti

Z. Kulhánková

23. 10. 2012 1:15
Re: A kde jsou nejake dobre recepty?

To je článek přeložený někým, kdo ani neví, co jsou to ty pinxtos - španělsky jsou to tapas. Onehdá jsem strávila v San Sabastian tři nezapomenutelné dny, kdy jsem se živila jenom těmito dobrůtkami, opravdu jedinečný výběr, doporučuju. Nejlepší je putovat ve starém městě od baru k baru, všude něco uzobnout. A nechte si k tomu z výšky nalít místní perlivé txocoli nebo jak se to píše. Ve víc lidech si sednete a necháte si přinést těch talířků plný stůl, a pak jenom ochutnáváte jako mlsné kozy.

0 0
možnosti