Diskuze
V menze dostanete smaženého lososa s hořčicí. Brutalita, říká šéfkuchař
Děkujeme za pochopení.
R. Baron 908
drobné upozornění
ten řízeček je totiž zakoupený polotovar, takže s kuchařským uměním v oné menze to nemá co dělat. Je to prostě koupený hnus a maximálně by si zasloužila toho kýbl povinně sežrat příslušná vedoucí co to zařadila na jídelní lístek. Znám to z vlastní zkušenosti se školní jídelnou.
M. Zhoubný
Sapíkovo podivení možno brát i tak, že to prostě nevymyslel.
Celý článek je totiž o ničem, protože čtenář neví, jak to chutná. Hořčice chuť teplem mění a medokoprový losos by košer byl, o tom Sapík učitě slyšel. Ta chuť by třeba mne zajímala mnohem víc, než názor kuchařské elity.
Jinak se sádkovými lososy svatá pravda, jsou nechutní úplně stejně jako asiatští pangasiové. Antibiotika, paraziti a granule. Ale jsou od lepších lidí ze severu, ne od žlutých opičáků.
Proboha, nejezte to svinstvo z rybích farem
Je to uměle obarvené (maso divokých lososů se zbarví růžově, když v oceáně jedí korýše), napumpované antibiotiky a růstovými hormony, a dost pravděpodobně i leklé.
Kromě toho jsou rybí farmy prolezlé parazity, kteří se šíří i do moře a napadají volně žijící ryby.
Snad vahu lososa, ne ?
Slovo uzivane po staleti. Ale dnes to jsou holt ty cizi termity a to je velke risoto.