Diskuze
Zapomeňte na maso a zkuste grilování se zeleninou
Grilování zeleniny má mnoho výhod. Jednou z nich je, že se nemusí upravovat předem jako maso. Stačí ji posypat kořením, solí nebo pokapat olivovým olejem a můžete začít. Navíc je lehčí, což se oceníte především ve vedrech.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
JP
ZK
AA
A. Aichou 126
8. 8. 2013 15:17
Zajímavé
Maso se musí upravovat předem? No to je ovšem skandální odhalení, všichni milovníci chuti masa se nejspíš musí odstřelit, protože podle Lidovek se maso -musí- upravovat předem a nemůže se prostě vzít třeba osolená kuřecí palička a mrsknout jí na rošt...
0
0
možnosti