Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Sůl nad zlato. Jak upéct kuře v solné krustě?

Zvýrazní každou chuť, špetka se přidává snad do každého jídla. Nejstarší konzervant a základní dochucovadlo. To je sůl. Jaké druhy existují a jak se vaří pouze se solí? Server Lidovky.cz přináší pár tipů a rad.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

H. Kropová

4. 3. 2014 10:11
recept na prd .

2 kg hrubé mořské soli je dražší než to výsledné kuře

0 0
možnosti

T. Bhöm

4. 3. 2014 12:16
Re: recept na prd .

1kg za 27,- Kč... třeba tady: http://www.bio-country.cz/Ochucovadla/Bujony-soli/Sul-morska-hruba?varianta=48768

jistě dají se koupit i dražší...

0 0
možnosti