Diskuze
Nebesky jahodové mámení. Jak na mascarpone, poradí Roman Paulus
Jahody se dobře doplňují třeba se šlehačkou, tvarohem či čokoládou, osvěžující kontrapunkt zase zařídí trocha nakyslé rebarbory, chřestu či hustého balsamika. „Na zdobení se skvěle hodí máta nebo meduňka,“ radí Roman Paulus.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
JM
14. 7. 2014 8:04
karlátka:)
to říkala moje babička (ono to znělo spíš kadlátka), druhá babička říkala trnky
0
0
možnosti
PS
9. 6. 2014 19:03
Pane Paulus, kde jsou ty
Knedlíky bez práce?? To mascarpone si strcte, vite kam !!
0
0
možnosti
PR
P. Ritter
15. 7. 2014 23:43
Re: Pane Paulus, kde jsou ty
Vy byste chtěl všechno bez práce a zadarmo. Jste typický pravičák!
0
0
možnosti