• Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Diskuze

Nebesky jahodové mámení. Jak na mascarpone, poradí Roman Paulus

Jahody se dobře doplňují třeba se šlehačkou, tvarohem či čokoládou, osvěžující kontrapunkt zase zařídí trocha nakyslé rebarbory, chřestu či hustého balsamika. „Na zdobení se skvěle hodí máta nebo meduňka,“ radí Roman Paulus.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

14. 7. 2014 8:04
karlátka:)

to říkala moje babička (ono to znělo spíš kadlátka), druhá babička říkala trnky

0 0
možnosti
PS

9. 6. 2014 19:03
Pane Paulus, kde jsou ty

Knedlíky bez práce?? To mascarpone si strcte, vite kam !!

0 0
možnosti
PR

P. Ritter

15. 7. 2014 23:43
Re: Pane Paulus, kde jsou ty

Vy byste chtěl všechno bez práce a zadarmo. Jste typický pravičák!

0 0
možnosti