Diskuze
Díky polévkárnám doháníme svět vyspělé gastronomie, říká Vaněk
První se objevily před čtyřmi roky, ale teprve v posledních dvou letech jich pomalu přibývá. Kombinaci rychlého občerstvení a klasické kuchyně nabízejí v posledních letech v Česku takzvané polévkárny. Zákazníkům ušetří čas při stolování a zároveň poskytnou nabídku kvalitního pokrmu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
JS
ZK
20. 8. 2014 3:07
Jihovýchodní Asie je svět vyspělé gastronomie?
V tom případě zamykám psa.
0
0
možnosti
MV
20. 8. 2014 5:25
Re: Jihovýchodní Asie je svět vyspělé gastronomie?
Pokud se nejmenuje "Bobík", tak je to zbytečné.
0
0
možnosti