Diskuze
SOUTĚŽ: Jak správně vybrat rybu? Pomůže vám Mořská kuchařka
Ryby a dary moře obsahují mnoho zdraví prospěšných látek, zaslouží si proto pevné místo v našem jídelníčku. Nabídka na českém trhu se stále zvětšuje, takže vybrat si může opravdu každý. Víte ale, jak je správně nakupovat a jak si je doma připravit, abyste co nejlépe zužitkovali zdraví prospěšné látky, které rybí maso obsahuje?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
OH
O. Horák
23. 10. 2014 23:02
A proč už ryba není dávno jídlem chudých?
To by nešlo vyřešit v nějakém článku?
Vždyť ryba bývala nejen postním jídlem, ale i jídlem chudých a to nebyly "laciné" mražené přebytky světa svezené do odpaďáku ČR.
Ale býval i sýr levnou náhražkou masa a syrečky byly i pro ty nejchudší.
Ale to bylo za časů, kdy se vám syrečky z poloviny neztratily při domácím dozrání (v horším případě zplesnivění). A také kdy ryby nepustila polovinu své váhy ve vodě před přípravou.
0
0
možnosti