Diskuze
České jídlo: Na Pekárně a bramborové šišky s mákem
V posledních letech zažívá česká kuchyně - konečně - renesanci. Svědčí o tom i šéfkuchaři, kteří vsadili na historií prověřená jídla v moderním pojetí. Proto jsme požádali postupně pět špičkových šéfkuchařů, aby připravili české jídlo speciálně pro Esprit LN.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
LH
1. 1. 2015 10:52
Zaplať bůh,
konečně se přichází na to, že v Čechách se má vařit česká kuchyně a ne zpotvořené cizokrajné pokrmy. Cizinec , kromě jiného, očekává že ochutná něco jiného a ne to má doma na talíři každý den.
0
0
možnosti
TV
T. V
20. 12. 2014 1:17
Ale kdeže plakát Kristino...
a už vůbec ne z 20. let. Je to ručně kolorovaná litografie - cca 1996. Autorkou je paní Věrčáková a vznikla v dílně pana Tomáše Svobody.
0
0
možnosti
PS
17. 12. 2014 20:36
Jen se mi nezda
ta kombinace sadla a potom masla. Jedno nebo druhe, ne? Ty sisky by se neslepily ani kdyby v mise bylo rozpustene maslo, rekl bych.
0
0
možnosti