Diskuze
Lidé utrácí za levné nesmysly. Mediální tlak Čechům škodí, říká šéfkuchař
Děkujeme za pochopení.
J. Dvořák 188
Prodávají nám tady pěkné jedy!
Už od malá do zvirat cpou růstové hormony a penicilin tak se nikdo nemůže divit jak hezky rostou mužům prsa a nezabírá léčba antibiotiky! Polraich už ma dvojky!
Zato tisíce naklonovaných kuchtíků, kteří exhibují na obrazovkách a v rádiích, vaří mikroskopické trošky, ke kterým zapomínají dodávat lupu, kterých je na talíři pár gramů, obložených kousky travin, polité pár kapkami zabarvených anonymních tekutin, a informace o ceně takový výtvorů zásadně nesdělují. Proč asi???? To raději ať vaří Hruška. Sice amatér, ale praktický. Jejich nesmysly jsou daleko podezřelejší, než ty Hruškovy. A levnější.
T. Czernin 251
Pán je tak trochu komik. Jít dělat na Šumavu především mezinárodní kuchyni je silný úlet. Když je líný dělat regionální kuchyni, tak ať jde prodávat hambáče na Václavák a nevyrušuje v Lýkožroutově...