130 let

Diskuze

Lidé utrácí za levné nesmysly. Mediální tlak Čechům škodí, říká šéfkuchař

Chtěl být řezníkem, ale nakonec vyhrálo vaření. Posledních patnáct let pracoval Marcel Onder v zahraničí, nyní je šéfkuchařem v restauraci Kašperk na Šumavě. „Podle mého jde celý trend regionálních kuchyní hodně do extrému, jak bývá v Čechách dobrým zvykem. Je to prostě in a všichni vidí příležitost se tím zviditelnit,“ říká v rozhovoru pro server Lidovky.cz.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

F. Lesniak

17. 5. 2015 13:03

Tady je kdekdo trenérem, hokejistou či kuchtíkem.

0 0
možnosti

J. Dvořák 188

17. 5. 2015 9:30
Prodávají nám tady pěkné jedy!

Už od malá do zvirat cpou růstové hormony a penicilin tak se nikdo nemůže divit jak hezky rostou mužům prsa a nezabírá léčba antibiotiky! Polraich už ma dvojky!

0 0
možnosti

16. 5. 2015 22:15

Zato  tisíce naklonovaných kuchtíků, kteří exhibují na obrazovkách a v rádiích, vaří mikroskopické trošky, ke kterým zapomínají dodávat lupu, kterých je na talíři pár gramů, obložených kousky travin, polité pár kapkami zabarvených anonymních tekutin, a informace o ceně takový výtvorů zásadně nesdělují. Proč asi???? To raději ať vaří Hruška. Sice amatér, ale praktický. Jejich nesmysly jsou daleko podezřelejší, než ty Hruškovy. A levnější.

0 0
možnosti

T. Czernin 251

16. 5. 2015 18:10

Pán je tak trochu komik. Jít dělat na Šumavu především mezinárodní kuchyni je silný úlet. Když je líný dělat regionální kuchyni, tak ať jde prodávat hambáče na Václavák a nevyrušuje v Lýkožroutově...

0 0
možnosti
  • Vybrali jsme pro Vás