Diskuze
Jako hosta mě štvou lži a nefér jednání, říká šéfkuchař Kalina
Vaří rád a s chutí - i netradiční jídla, nejraději však ze surovin, které mají charakter. A je jedno, jestli to je zvěřina, drůbež, holubi, křepelky, čerstvé mořské a sladkovodní ryby, či zdánlivě „obyčejné“ vnitřnosti. „Mám rád všechny kuchyně. Evropskou i asijskou, ale vždy dávám přednost původním receptům, důrazu na hlavní surovinu. Nechci ohromovat složitými technologickými postupy a vizuálními efekty, ale spíše chutí, jednoduchostí, kvalitou suroviny a řemeslem,“ říká šéfkuchař Miroslav Kalina.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
J75a64n 84K56o28z46o32h39o39r28s78k60ý
18. 10. 2015 20:45
no hlavně po návštěvě té nejposlednější německé či skandinávské restaurace nejsem cítit nakyslým kuchyňským puchem a přepáleným olejem . a taky kouřem z cigaret.
0
0
možnosti