Diskuze
PUNČOCHÁŘ: Všichni se zajímají o jídlo. Dobrý kuchař je ale nedostatkové zboží
Děkujeme za pochopení.
A. Kölblová
Dobrý den, naprosto chápu Vaše potíže se sháněním personálu. Co nechápu je, když uchazeč, absolvent Le Cordon Bleu, v Paříži, neobdrží na žádost o neplacenou stáž u Vás žádnou odpověď. To je poněkud demotivující pro zájemce o práci u Vás. Přesto však si Vašeho kuchařského umění velmi vážím a věřím, že michelinskou hvězdu brzy dostanete.
J. Schad
Nechci dělat ze sebe rejpala ( o to tu opravdu nejde), ale pokud je v článku zmíněno jméno, tak by mělo být vždy psáno správně. Dotyčný pán se jmenuje Jiří Roith. Při přečtení mého příjmení je jisté, že s komolením se setkávám často a proto tahle moje reakce... Co se týče podstaty článku tak nelze jen souhlasit. Sám jsem mladý kuchař, který teprve sbírá první zkušenosti a nestačí se divit, v jakém ''světě'' (kuchařském) se objevil :D Ale kuchařina je skvělá, když člověk dostane šanci a prostor...
Po další víkendové zkušenosti s obědem v restauraci s Vámi lze jen souhlasit. To, co jsou někteří "kuchaři" schopni dát hostům na talíř, to je tragédie. A to jsme se chtěli jen slušně najíst, neočekávali jsme žádný kulinářský zážitek.