Diskuze
PUNČOCHÁŘ: Ravioli plněné horkým olivovým olejem? Exploze chutí
Únor je měsíc takového kuchařského klidu, nikde nic moc neroste, lanýže už jsou skoro pasé, zima každému leze na nervy a nejen kuchaři už nedočkavě čekají na první jarní paprsky a s tím spojené i jarní čerstvé suroviny.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
O. Horák
23. 2. 2017 11:07
Domácí nudle s mákem maštěné máslem. Lahůdka.
Opravdu je česká kuchyně tak špatná?
0
0
možnosti
J. Dusitko
21. 2. 2017 23:33
Kdo to sem, proboha živýho, dotáhl ten blbej zvyk do všeho sr*t ten hnusnej a většinou navíc pančovanej oliváč?? Až se konečně vinou ekopošuků zbavíme Šumavy, tak tam můžeme nasázet olivový háje. Pak s tím nebudu mít problém. Ale do tý doby raději poctivý sádýlko nebo máslíčko...
0
0
možnosti