Diskuze
Oběd kancelářských krys: Do které smíchovské kebabárny vyrazit?
Děkujeme za pochopení.
To je o strach. To maso. Kdoví z čeho, kdo ví kdo ho "zpracovával". To může konzumovat jen ten, komu na vlastním zdraví nezáleží.
Naopak, právě u těchto potravin má člověk mnohem větší jistotu, že nejí nic špatného.
B. Graf
Zásadně tam nechodím. Ani haléř muslimům. Podporuji jídelny jako jsou Korunka a Marjánka.
Tvoje volba. Já chodím, kde mi chutná. A je mi fuk, jestli to provozuje Čech, Japonec, Turek nebo Eskymák.
Machometánský hnus je opravdu pro krysy. Já si dám raději něco pro lidi! :-)
koukám, že jsi 100% využil příležitost udělat ze sebe xenofobního blba. Můžu si myslet o muslimech cokoli, ale když si dá normální Čech v Turecku doner, tak se bude oblizovat až za ušima. Leda, že by pak nesnášel ani normální české grilované maso ..... jsi tupec :-)
Na obrázku není kebab, ale döner, vy znalci. Kebab vypadá takto : http://www.istanbulkebabhousevt.com/uploads/3/4/3/6/34368686/9956406_orig.jpg
Není to důležité a z turečtiny si toho už mnoho nepamatuji, ale kebap jsem vnímal vždy jako grilované maso, lhostejno v jaké formě podávané. Ať jako döner - z otáčivého grilu, či jako Vámi zmíněný shish - špíz...