Diskuze
Zkvašená móda. Proč je fermentace sexy a jak s ní začít?
Hlad po živém jídle, komplexní chutě, zdraví prospěšné účinky i příprava, která je fascinujícím alchymistickým procesem: důvodů, proč fermentované jídlo přišlo do módy, je hodně. Procesu kvašení lze vystavit spoustu potravin – od zeleniny, kterou sklidíte na zahrádce, až po ovoce, jež přeměníte v lahodné a zdravé limonády.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
JD
J. Dřevojan
18. 8. 2017 10:05
Víc než dekádu doma "fermentuji" čajovou houbu kombuchu a nedokážu si bez ní ani představit život.
0
0
možnosti
FJ
F. Jetel
18. 8. 2017 11:35
Já za více než půl století tuhle "houbu" neochutnal a život je pro mne přesto nádherný.
0
0
možnosti
FK
18. 8. 2017 16:25
Jo, kombuchu vlastně znám také. Jo to docela dobré, ale že by to byl nějaký zázrak, to nemohu říci.
0
0
možnosti