Diskuze
Meruňkové knedlíky ve skořicové strouhance jsou adeptem na hit sezóny
Říká se, že úspěch meruňkových knedlíků je zakletý v jejich náplni, tedy ve správně vyzrálých meruňkách. Ať už budou z Litoměřicka, z jižní Moravy nebo z rakouského Wachau, vždy především půjde o ně.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
JŠ
J. Škodák
22. 7. 2018 8:02
Autorka článku si zaslouží pochvalu za tento příspěvek, protože odpovídá historické skutečnosti o původu meruňkových knedlíků a ten recept odpovídá tomu, kterak jich připravujeme na jižní Moravě. Strouhanka má být pěkně do zlatova orestovaná na másle.
0
0
možnosti
PS