Diskuze
Otrava kebabem v Hradci Králové: maso bylo kontaminováno v provozovně, ukázaly testy
Děkujeme za pochopení.
F. Grimes
Z komentářů je evidentní že si většina lidí neuvědomuje ze si to maso nenakladaji restaurace sami. Existuje pár firem v Německu ze kterých si restaurace to naložené maso na jehle objednávají. I české kebabarny si od nich to maso objednávají - český dodavatel není. Takže kecy o tom že v Německu je mají lepší nebo že kebabarna vlastnena Čechem chutná hůř než kebabarna vlastnena arabem jsou o ničem.
Některé restaurace si maso opravdu nakládají, ale je jich vskutku málo.
Pan Ondráček byl sice u SNB a pohotovnostního pluku, který spadal pod StB, takže by měl jako prífík vědět co dokáže maso, ale jak to zjevně vypadá, je to i blb!
F. Navr8til
Kdo se stravuje v tureckém nebo vietnamském rychlém občerstvení, musí s takovými následky počítat.
J. Červený
A nestačí ty muslimácké kebaby bojkotovat? Kdoví, co do toho mohou časem začít přidávat za jedy.
Počkejte až se ty milióny muslimů v EU zabydlí. To bude na každém rohu prodejna kebabu. Konečně si splní svůj sen mít se dobře v EU moc nemakat vydělávat spousty peněz. :) Z kebabu bude národní jídlo EU. :)
Nechcete musulmany v Česku? Tak bojkotujte jejich kebaby, hummusy .... no všechny "humusy" :)
I ve Svycarsku se zjistilo, ze do kebabu se dava odpad. Jenze tam se delaji konroly kazdy tyden.
S. Trolljegeren
Co třeba úmyslem?
Na to nemusíte být nutně vysokoškolák.
Honlova
Toto jídlo nejím a nikdy neochutnala. Slyšela jsem vyprávění a nemohu. V Německu jsem chodila k pánovi, který dělal donner -soukromník,byl na to vyučený. Když jsem se zeptala u nás, zda tam jsou tři druhy masa, koukali na mě jako na blázna. Tudíž nejím v česku tento zvláštní doner z kuřecího. Domácí housky? A tu housku, kde vevnitř je mleté, já do toho kousla, maso syrové, měla paní i s horčicí na obličeji a já chtěla peníze zpátky.