Diskuze
Bistro Milada: Neotřelé chuťové kombinace, ale nesmyslné ceny za víno a vodu
Děkujeme za pochopení.
C. Sangrail
"Candát, jehličí, kefír" jako název jídla. Krásně vystiženo. Ten trend mě neuvěřitelně štve, ba přímo hněte.
Ono sehnat kvalitní suroviny a umět to uvařit a hlavně ochutit je dneska kumšt,některé nobl restaurace vaří horší jídla než za bolševíka ve 3 cenové skupině na nádraží.Potom se nedivte těm cenám když to není našizeno.
Vy jste se za totáče v normálních hospodách moc nestravoval, že? Vrcholem zeleninového menu totiž byl okurkový nebo zelný salát v malé mystičce, který bych dnes opravdu nepozřel. O čerstvých bylinkách jste si mohl nechat jen zdát. Ale do bufáče Milada bych nešel. Ty nehorázné ceny za exotické názvy jídel, si pan majitel může strčit za klobouk.
P. Horák
bane, omlouvam se , lanyz, to je pro lidi co chtej bejt na urovni .............................................babise :)
P. Horák
tvl, lanyze :) chlapi si daj stejk, lanyz to je pro naky hipstery nebo metrosexualy :) uz nam to necpete, my to proste jist nebude. ale lidovky chtej bejt asi stajlovy, tak to tu bejt musi :)
C. Sangrail
Nemůžete jíst steaky třikrát denně. Nebo jo? Neznám lepší snídani jako energetický start dne než dobré krémové risotto, leda když jsou na něm lanýže...
P. Horák
jako, ty jidla kde talir zabira vetsinu plochy a k jidlu tam neni nic , jako impresionisticke tahy jidlem a cmarani omackama, hezky. ale z toho se nenajis na skutecnou praci, v kanclu kde resis jen golfovy hole a prostitutky, tak asi jo. i kdyz zensky to asi budou milovat, ty maj pro maly porce bez energeticky hodnoty slabost. my chlapi si dame svickovou nebo gulas, musime pracovat a u toho nemuzem umirat hlady z tohohle vysmechu jidla. prachy ani neresim, si umim takovou blobost udelat doma sam za zlomek ceny.
P. Harabaska
Za ty peníze si to mohou strkat do recta. Aneb, když je někdo blbej, tak jim ty prachy za ten vzorek jídla dá. Na blbosti lidí lze vydělávat pořád.