Úterý 14. května 2024, svátek má Bonifác
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Na čem si pochutnat? Lidé by měli jíst víc vnitřností a drobů, říká šéfkuchař

Vařil pro herečku Julii Roberts či herce Jakea Gyllenhaala, když natáčel film Perský princ. Prošel mnoha zahraničními i českými kuchyněmi, jako jsou tříhvězdičková michelinská restaurace Waterside Inn v Anglii, pražská La Gare nebo Salabka. Restauraci Signature je další z jeho štací. Změnil se za poslední dva roky typický český strávník? „Typický český zákazník se nezměnil, bohužel to bude ještě na dlouho, ale naštěstí přibývá zákazníků, kteří si chtějí jídlo užít. To znamená, že hledají rozmanitost, kvalitu zpracování, čerstvost a už chápou, že je potřeba za kvalitu si připlatit. A to je povzbuzující,“ říká v rozhovoru pro server Lidovky.cz šéfkuchař Pavel Veltruský.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VN

8. 12. 2018 6:43

Moraváci se naučili od Pražáků trošku více disciplíny a pracovní morálky?

Skoro každý Moravák si myslí, že oni dělají na Čechy a Pražáky zvlášť. Vždyť jim to tvrdili už jejich rodiče. Jako rodilé Hanák jsem to slýchal také. Pak jsem začal dělat v Praze, a rychle jsem změnil názor.

0 0
možnosti