Diskuze
Nechápu, proč lidé pečou tolik cukroví, že ho pak musí mrazit, říká cukrářka
Děkujeme za pochopení.
Tedy předvánoční rozhovor s cukrářkou, která nemá ráda sladké, nerada peče cukroví, nejradši by vyhlásila den bez dortů... to je hotový majstrštyk :-).
M. Mikulec
To je jako kdyz se Vaclav Havel drzel v politice, kterou nenavidel, zuby nehty. Nepoliticky politik:-))
Dotyčná není skutečná cukrářka, asi jako kdyby řezník preferoval sladké. Já také patřím k těm co jen ochutnávají a moc nesním.
Zamrazení části vánočního cukroví brzy po zhotovení (ne nějaké staré) je velmi praktické. Když vám během roku přijde domů neočekávaná návštěva, tak vytáhnete ke kávě krabičku z mrazáku, cukroví se dá jíst během chvilky (minimální obsah vody), má optimální chuť a zatím každému přišlo vhod právě proto, že není běžné. Doufám také, že se bavíme o kvalitním máslovém cukroví, manželka už má 25 druhů.
To je divná logika. Neurochirurg taky musí být rád, když se mu šťourají v hlavě?